Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lakunk, de az én lakásom, felújításba beleadjon-e?
én magam finanszíroznám, mert azért ott van a pakliban, h mi van ha vége...
ha meg már tényleg olyan komoly, h gyerek vagy esküvő van a láthatáron, akkor majd annak kiadásába úgyis beszáll
Mifelenk az a szokas, hogy ha mar kapcsolatrol beszelunk:
... egyutt sirunk es egyutt nevetunk ... ami az enyem, az a Tied is ... joban-rosszban (!!!)
Mifelenk egyutt huzzuk az igat (es nem ellenkezo iranyba).
A tulajdon jog az egy masik teszta. Semmi koze a fenntartashoz, karbantartashoz, avagy hasznalathoz.
Akkor nem kell beleszallnia a felujitas koltsegeibe, ha amugy fizet az ottlakas lehetosegeert, a raeso rezsikoltsegen tul.
De amugy eleg fura par vagytok, ha ilyenen problemaztok.
ha ő felajánlja, elfogadhatod. főleg hogy (gondolom) így az ő őtleteit is megvalósítjátok, az ő ízlésére is formálódik a lakás. ha pedig pár év múlva szakítanátok: addig is élvezhette ezt a kellemesebb környezetet.
te viszont ne vesd fel, hogy beszállhatna a költségekbe. ne is utalj rá, hogy de jó lenne, de nincs rá pénzed.
3 éves kapcsolatról van szó, miért lennének furák?
manapság minden jót át kell gondolni, ha esetleg fél-1 év múlva szétmennek, akkor meg osztozkodjanak, h melyik bútor kié legyen?
ha meg együtt maradnak, akkor meg előbb-utóbb úgyis közös kassza lenne (legalábbis életem párjával én közös kasszán lennék) és akkor meg úgyis mind1 lenne, h ki fizetett anno
*manapság mindent jól
(bocsi, elírtam)
Felujitassal csak a korulmenyeiteken szepitetek, amit ha kozosen dontotok el, akkor kozosen kell annak viselni a terheit is. Valojaban ez nem erteknovelo a tulajdonodat tekintve, mint inkabb csak a napi komfortot emeli.
Pont erre van a "kozos kassza" ... amibol is a napi dolgaitokat rendezitek. Kapcsolatban is pont az a lenyeg, hogy mar van kinek a kezet megfogni az eletben, hogy van tarsad.
Miert merul fel egyaltalan ilyen kerdes? (Hatterbol valaki oltogat, hogy vigyazz?) Amugy minden rendben koztetek?
előző:
na EZ illúzióromboló szerintem. mint egy házassági szerződés. full bizalmatlanság(ot feltételezni). vagy adja, és aztán nem morfondírozgat, hogy később mennyit szakít belőle, vagy döntsön úgy, hogy nem akarja kockáztatni a pénzét.
ötös voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!