Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit unalmasnak tartok. Mit tehetnék?
Minden kapcsolatomban eddig így volt, kb 1 hónap után meguntam őket. Exem mellett valahogy mégis meg tudtam maradni, de őt is nagyon untam (2 évig voltunk együtt).
Most ismerkedem, de kb 2 hét után a hátamon feláll a nem létező szőr tőlük, annyira unalmasak :(
Ha így haladok, sose lesz kapcsolatom.. :D
Mit tehetnék? Nem megfelelő emberek?...
Hmm...felettébb különös! :D
Én a legtöbb nővel vagyok így, kevés nő van aki nem untat hosszabb távon. Azt szokták mondani, hogy mindenhez 2 ember kell, így lehet abban is valami, hogy te kérdező vagy akár én is unalmasak vagyunk. Ettől függetlenül hiszek abban, hogy nem a megfelelő emberkével kerültél össze eddig, ahogy én sem a megfelelő nővel. Nem szeretem a felesleges csacsogást, a sok dumát a semmiről. Akkor már inkább elbaromkodom a dolgot vagy kekszelek helyette.
26F
Hát közben belegondoltam, és rájöttem, hogy egyáltalán nem vágyok most kapcsolatra, lehet, hogy ezért nem tartom őket érdekesnek.
Mondjuk én sose akartam kapcsolatokat, csak jöttek maguktól:)
unalmas vagy. nem sértődtünk meg, csak nincs benned semmi izgalmas.
a többi ember a tükröd - ezért untat téged mindenki más, kivéve a hasonlóan felszínes barátnőidet
De kulonben ebbol is latszott, mennyire sertodott vagy:)
Szo se volt penzrol. Ha nem csak a rosszat latnad, akkor eszrevetted volna, hogy a mostani pasirol is csak belso tulajdonsagokat irtam.
Szoval mielott engem oltogatsz, lepj tul a serelmeiden. Igy csak egy szanalmas gyoker maradsz.
Remelem, csak megjatszod. Ennyire lelkiszegeny nem lehetsz:)
De mondjuk ez sem jott be. Probalkozz massal! Se felszinesseg, se penz, se koverseg. Ajajj, gyorsan talalj ki valamit meg!
Csori, biztos nagyon atbszott valaki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!