Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit unalmasnak tartok. Mit tehetnék?
Minden kapcsolatomban eddig így volt, kb 1 hónap után meguntam őket. Exem mellett valahogy mégis meg tudtam maradni, de őt is nagyon untam (2 évig voltunk együtt).
Most ismerkedem, de kb 2 hét után a hátamon feláll a nem létező szőr tőlük, annyira unalmasak :(
Ha így haladok, sose lesz kapcsolatom.. :D
Mit tehetnék? Nem megfelelő emberek?...
Érdekes a 10-estől meg a kérdezőtől ez a mindenki hülye csak én vagyok helikopter hozzáállás.
A barátnőket valószínűleg azért nem tartod unalmasnak, mert ők nők. A férfi és a nő másképp kommunikál. Egy férfitól nem várhatod el, hogy céltalanul csacsogjon veled mindenféléről a kondi-szoli-műköröm vonalon. Ők célzatosan kommunikálnak általában. Értsd: akkor beszél, ha van mondanivalója, és azzal el akar érni valamit. A te esetedben például addig érdeklődést mutat, amíg le nem hámozza a bugyidat, de utána már nincs célja a beszélgetésnek, anélkül meg nem vagy elég érdekes/értelmes.
Drága 13-as, tudod az a baj, hogy játszod csernust, közben meg jól beletaláltál, mivel éppen én utálom a céltalan fecsegést.
Az idióta kommentekre hagy ne reagáljak :)
Másrészt ez baromira nem attól függ, hogy meg akarnak-e dugni vagy sem.
Csak barátkozáskor is unalmasnak tartom, de volt, akit szex után is érdekesnek tartottam.
Tehát add vissza a virtuális diplomádat mr pszichológus!
tudsz Heideggerről beszélgetni? kortárs művészetről?
nekem unalmas vagy
10es se tud
Hűűűűű de magukra vették egyesek, de szánalmas :D
Nem attól lesz valaki érdekes, hogy sok mindenhez ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!