Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg mindenkit utolér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindenkit utolér a szerelem? A viszonzatlan is számít?

Figyelt kérdés

Épp az Ossian Nincs menekvés című számát hallgatom, onnan jutott eszembe. Közel 30 vagyok, de még csak viszonzatlan szerelemben volt részem, ami leginkább fájdalmat okozott. Vajon ezzel "teljesítettem is", hogy mindenkit utolér, vagy számíthatok még boldogságra is?

Egy kis filozófia vacsorára.

2013. nov. 20. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább balfácánt vacsorára. :D Volt egy ilyen színházi előadás, amin voltam. Kern András...

Na jó nyugi csak viccelek!

Lesz benne részed, ha nem adod fe la hitedet! :) De ne görcsölj rá!

2013. nov. 20. 17:57
 2/4 anonim válasza:
biztosan lesz részed viszonzott szerelemben is!! ne add fel
2013. nov. 20. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem,mert a hazug embert csak a sánta kutya éri utól,a szerelem nem.
2013. nov. 20. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

1: nem.

2: igen. De dolgozz rajta, hogy viszonozzák is.

Ha viszont nem jön össze, akkor inkább hagyd ott és keress másikat.

2013. nov. 21. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!