Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egy nagyon rendes, kedves lányból kihoztam a k*rvát, még senki sem tudta rajtam kívül. Mi legyen?

Figyelt kérdés

És most emiatt el akar felejteni, le akar rázni, ki akar törölni magából, mert mindig felkavarom...

Mit csináljak? Rohadtul szeretem...

2009. dec. 12. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akármit is tettél, ha így reagálja le, azzal nem tudsz mit kezdeni, tedd túl magad rajta.
2009. dec. 12. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
XDDD röhelyes.. Nem te hoztad ki belőle.. Az ő döntése is volt h lesz*p meg engedi h oda is stb. Úgy h elvileg szűz volt.. hagyjuk már büdös kis k*rva.. Én a helyedben elküldeném a jó büdös francba aztán menjen amerre lát.. nevetséges.
2009. dec. 12. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaja,küldd el a jó büdös francba.
2009. dec. 12. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
attól hogy egy csajt keményen megb.szol kinyalod seggbeb.szod leszopatod még nem lesz k.rva...ez hozzá tartozik ahhoz amit szexnek nevezünk...ezt mindenki ugyanígy csinálja...az hogy téged miért utál csak tőle tudhatod meg...talán ha legközelebb szexre kerül a sor kicsit vissza kell fognod magad bár ha volt orgazmusa nemhiszem hogy bármit is rosszul csináltál volna...24f
2009. dec. 12. 15:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, bár, ha azt mondod, már van másik párja, akkor ajjaj :/

Mondjuk az ilyen lány... én is az vagyok, még sem értem :/ Én a páromnak bármit megtennék az ágyban, amit kér, akár akarom, akár nem, mert szeretem és azt akarom, hogy neki jó legyen. Nem értem a barátnődet, mire sértődött be. Valszeg nem szeretett annyir,a mint kéne.

2009. dec. 12. 15:59
 16/19 anonim válasza:

Hát ze olyan butaság:)

Amugy meg az hogy utál ,az azért lehet mert vmi mégse votl jó neki attól elnézve hoyg 3x volt orgazmusa.........amiugyebár csak a te állításod!!

De az már tuti hoyg te sem vagy vmi tanult a szex terén!!Szűz csajal mindent bele???első alkalommal,nem vezeted be szépen hanem egyszerre midnebe bele csaptál,hát te sem szeretted igazán,ő meg hajlot a dologra,de mégis utál,lehet vmire rájött veled kapcoslatban!!!

2009. dec. 12. 16:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom... Addig nem volt ilyen, amíg nem kotyogta ezt ki a barátnőinek.
2009. dec. 12. 16:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem te hoztad ki belőle ezt, ő is kellett hozzá és ettől még nem lesz k..va valaki.Elég szomorú, hogy ezt ő így gondolja, szerintem hagyjad.Nem kényszerítetted semmire, talán valaki írta is, most szembesült az igazi énjével...
2009. dec. 12. 16:57
 19/19 A kérdező kommentje:

Ezt a k*rvásat ezt Ő mondta.

Hogy utál azért, mert "rávettem"...

Nem nagyon kellett rávenni, mellesleg...

2009. dec. 12. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!