Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feladunk minden kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladunk minden kapcsolatot ha fellép a megszokás?

Figyelt kérdés

Most ért véget egy 4 éves kapcsolatom.

Szakítás után elég jól voltam,most eltelt 2 hónap,és most kezdek rosszabbul lenni.Nem tudom mi hiányzik,Ő,vagy csak valaki aki szeret,akire számíthatok,egy biztos pont.

Közös döntés volt,én már nem éreztem jól magamat vele,nem volt jó,nem is szerettem már úgy.

Mindenesetre elkezdtem gondolkozni azon,hogy annyi kapcsolat ér véget olyan indokkal,hogy " már nem vagyok szerelmes,szeretem,de a megszokás miatt nem maradok vele".

Minden kapcsolatban elmúlik a szerelem előbb utóbb,minden kapcsolatunk akkor így fog véget érni? Mikor talál az ember egy olyan párt,akivel tényleg örökre szól,mert a szeretet megmarad,és nem tudjuk elképzelni a másik nélkül.

Van ilyen? Kezdek kiábrándulni az egészből.

2014. márc. 1. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem mindig elmúlik. És vagy átalakul szeretetté vagy nem. Vagy tesznek azért a kapcsolatért, hogy újra felpezsdüljön, vagy sem. Amelyik kapcsolatért nem tesznek, az meg fog "halni". Senkit nem lehet 10-20-30 éven át szerelemmel, lobogó lánggal szeretni. Viszont lehet tenni azért, hogy az a kapcsolat hosszú távon működjön. Folyamatosan kell ápolni a kapcsolatot, újra meg újra egymásra találni, időt szánni a másikra, felpezsdíteni a kapcsolatot és akkor az lehet tartós. Akik nem tesznek a kapcsolatért, hanem belenyugszanak, hogy hoppá már nem vagyok szerelmes, akkor itt fejezzük is be, annak nem is lesz hosszú, akár egy életen át tartó kapcsolata.

Tudod ez olyan, mint egy kert. Ha az ember bizonyos időközönként kigazolja, akkor nem gazosodik el a kert. Lesznek olyan időszakok, amikor szebb, lesznek olyanok, amikor kevésbé szép az a kert és lesz olyan, amikor éppen semmilyen. De ha az ember azt a kertet abszolút nem gazolja ki, hanem tesz rá úgy ahogy van, akkor az egy gazos, ronda, "halott" kert lesz.

Én 8 éve élek párkapcsolatban. Ha szerelemre, lobogó lángra alapoztuk volna ezt a kapcsolatot, akkor már rég nem lennénk együtt.:)

2014. márc. 1. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
ez rajtatok múlik. te nem érezted jól magad
2014. márc. 1. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, de pont ez volt a baj a kapcsolatunkban,hogy én azért nem éreztem jól magam,mert én tettem a kapcsolatunkért folyamatosan,de csak én!

Én szerveztem minden programot ami kettesben volt, a szexuális életünket próbáltam feldobni ( visszagondolva Ő nagyon rossz volt az ágyban,se előjáték,se semmi,nem törődött velem,és ez az életre is igaz lett), főztem-sütöttem neki folyamatosan,de Ő a kisujját sem mozdította a végére,pedig állítólag szeretett, azt mondta a vége felé is.

Szóval attól félek,hogy senki nem tart majd ki mellettem,én kész vagyok arra,hogy szerelem nélkül is, ha szeretem azt az embert akivel vagyok, egy egész életet leéljek vele.

2014. márc. 1. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos sokan feladják. Nem minden kapcsolatban marad olyan bázis a hormonok lecsengése után amire lehet építeni és amiért érdemes maradni.
2014. márc. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!