Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez még szerelem lehet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még szerelem lehet vagy csak megszokás?

Figyelt kérdés

lassan 5 éve vagyok együtt a barátommal

hétvégente találkozunk csak (szorgalmi időszakban), de azt vettem észre magamon, h péntekenként nem várom annyira, azt h megcsókoljon és a szex sem hiányzik különösképp

azt tudom, h ez már nem a régi nagy szerelem, de nem vagyok biztos az érzéseimben

felvetődött már többször is bennem a szakítás gondolata, de 5 év után annyira nehéz lenne és jó indokot sem tudok

az is nagy gond nálam, h Ő nem elég törekvő, a pénzét hülyeségekre költi (pedig már 24 éves)

tehát a kérdés: szerelem ez vagy csak megszokás?

mert én már nem tudom eldönteni

és ha csak megszokás, akkor azt sem tudom, hogyan vethetnék véget a kapcsolatnak :/

2014. márc. 1. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Még régebben bennem is felvetődött ez a kérdés, azután dobtak, na mit ne mondjak akkor jöttem rá hogy ez rohad.tul is szerelem volt, de akkor már késő volt, nagyon megbántam hogy akkor nem értékeltem eléggé a fiút :|
2014. márc. 1. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez már az se. Ezt hivják érzelmi sivatagnak egy már kimult kapcsolatban.
2014. márc. 1. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább próbáljatok ki valami újat vagy izgalmasat próbáld kicsit feldobni a kapcsolatotokat!
2014. márc. 1. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:

a jövőmet nem tudom elképzelni vele, mert tudom, h én gürcölnék a munkahelyen, ő meg csak eldolgozgatna és semmink sem lenne (nem vagyok pénzéhes vagy ilyesmi, de azért fontos lenne, h legalább lássam, h megmarad nála a pénz, és nem tippmixre, meg hülyeségekre költi el)

a szexet őszintén szólva nem kívánom annyira vele (bár a libidócsökkenést egy kicsit a fogamzásgátló is magyarázná)

de az ölelése hiányzik és ha vki 1 rossz szót is szól rá, akkor ugrom

szakítani nem tudom, h képes lennék, nem szeretném megbántani, viszont 17-22 éves koromig vele voltam

én egyetemista vagyok, ő dolgozik... egyetemi buliban talán 1x voltam, annyira nem is hiányzik, de nem éltem ki magam, nem voltam sosem fiatal

vele nem nagyon járunk sehova sem, mert az ő haveri köre nekem annyira nem szimpi (persze ő szokott bandázgatni velük)

2014. márc. 1. 10:12
 5/6 A kérdező kommentje:
és milyen újat találjak ki?
2014. márc. 1. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:
hát tanácstalan vagyok :/
2014. márc. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!