Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még szerelem lehet vagy csak megszokás?
lassan 5 éve vagyok együtt a barátommal
hétvégente találkozunk csak (szorgalmi időszakban), de azt vettem észre magamon, h péntekenként nem várom annyira, azt h megcsókoljon és a szex sem hiányzik különösképp
azt tudom, h ez már nem a régi nagy szerelem, de nem vagyok biztos az érzéseimben
felvetődött már többször is bennem a szakítás gondolata, de 5 év után annyira nehéz lenne és jó indokot sem tudok
az is nagy gond nálam, h Ő nem elég törekvő, a pénzét hülyeségekre költi (pedig már 24 éves)
tehát a kérdés: szerelem ez vagy csak megszokás?
mert én már nem tudom eldönteni
és ha csak megszokás, akkor azt sem tudom, hogyan vethetnék véget a kapcsolatnak :/
a jövőmet nem tudom elképzelni vele, mert tudom, h én gürcölnék a munkahelyen, ő meg csak eldolgozgatna és semmink sem lenne (nem vagyok pénzéhes vagy ilyesmi, de azért fontos lenne, h legalább lássam, h megmarad nála a pénz, és nem tippmixre, meg hülyeségekre költi el)
a szexet őszintén szólva nem kívánom annyira vele (bár a libidócsökkenést egy kicsit a fogamzásgátló is magyarázná)
de az ölelése hiányzik és ha vki 1 rossz szót is szól rá, akkor ugrom
szakítani nem tudom, h képes lennék, nem szeretném megbántani, viszont 17-22 éves koromig vele voltam
én egyetemista vagyok, ő dolgozik... egyetemi buliban talán 1x voltam, annyira nem is hiányzik, de nem éltem ki magam, nem voltam sosem fiatal
vele nem nagyon járunk sehova sem, mert az ő haveri köre nekem annyira nem szimpi (persze ő szokott bandázgatni velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!