Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem? Megszokás ez?

Figyelt kérdés

Párommal 4+ éve vagyunk együtt, de nem tudom eldönteni együtt maradjunk e. Szakítani egyikünk se tudott, pedig ellaposodott az egész. Szeretek vele lenni, beszélgetni, de nem tudok annyit beleadni a kapcsolatba már mint az elején. Szerinte teljesen máshogy állok hozzá , nem szerelmesen. Én nem tudom eldönteni magamról hogy milyen vagyok. Szerintetek ez azt jelentené hogy nem vagyok szerelmes? Vagy csak szeretetté vált volna minden?

Én 18 vagyok. Barátnőm 19.

Azért nem tudom eldönteni mert annyi minden tetszik benne, de mégsem tökéletes. Meg annyi mindent ami benne benne van másba is keresnék. Plusz a szép emlékektől szabadulni nehéz meg a kialakult helyzettől.

2013. okt. 26. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:

csak keményen itt már a megoldás a szakitás...

de még fiatalok vagyok ugy is lesz más vlakiu...

2013. okt. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!