Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, mit szólnátok, ha 17 éves lányotok 25 éves sráccal járna?
Ez már azért nem olyan durva.
Itt már a 17 éves lány sem gyerek, érett lehet egy kapcsolathoz és a szexhez egyaránt, a 25 éves srác meg azért nem feltétlenül akar még megnősülni és gyereket tervezni, tehát simán lehet egy ilyen korkülönbséggel az egy jól működő, normális kapcsolat is. Amiben szeretik egymást, jól megvannak és a szex is működőképes lehet köztük.
Én nem szülő vagyok, de azt elmondhatom, hogy mit mondtak nekem anno Apuék, amikor 17 évesen összejöttem egy 26 éves sráccal.
Apu ezt mondta: "Ha jól érzed magad vele semmit baj. Neked kell eldöntened, hogy vele akarsz e lenni vagy sem, szereted e vagy sem. Mi nem szólunk bele, hogy kikkel jöttök össze (azért többes szám mert van egy nővérem) normál kereteken belül - ezalatt a romát értette, a házas ffit és ilyenek - ."
Szóval Apuék úgy voltak vele, hogy korkül ide vagy oda tapasztalatból fogom csak megtudni hogy működhet e 9 év különbséggel egy kapcsolat vagy sem, a magam hibájából tanuljak ha mégsem jön össze.
Remélem érthetően írtam le, és am azóta is együtt vagyunk 6,5 éve :)
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!