Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülők, mit szólnátok, ha 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők, mit szólnátok, ha 17 éves lányotok 25 éves sráccal járna?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 12:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
Tesómnál is ez a helyzet elfogadták anyukámék hogy szeretik egymást.
2014. márc. 1. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Idősebb lenne a hapija mint én!!!
2014. márc. 1. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vészes korkülönbség, bár nyilván odafigyelnék, hogy minden rendben van-e. Főleg,ha a srác láthatóan komolyan gondolja, akkor nem problémáznék. Jobb mint egy szintén 17 éves felelőtlen hülyegyerek. Szex így is, úgy is lesz.
2014. márc. 1. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Legy nyitott erre, akard megismerni a sracot, beszelj a lanyoddal, hogy hozza el hozzatok. Ne a korabol vonj le kovetkeztetest hanem a jellemebol.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt szólnám, hogy mindjárt 18 éves és nem az én dolgom megmondani vagy ítélkezni a párja korát illetően. Ha neki így jó, akkor így jó. Nem értem ezen miért kell kiakadni...
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a korkülönbség teljesen normális, arról nem is beszélve, hogy egy 17 éves már gyakorlatilag felnőtt, és valószínűleg (leszámítva persze a nagyon szélsőséges eseteket - drog, alkohol, stb., amikor egy felnőttnek is "beleszólnánk az életébe"!) el tudja dönteni, mi a jó neki.
2014. márc. 1. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyrészt az a pár év igazán nem vészes, másrészt meg ha lesz lányom, sokkal jobban fogok örülni neki, ha egy 10 évvel idősebb, de normális, értelmes, hozzá illő pasival járna, mint ha egy vele egykorú, züllött szexcentrikus műb*zival.
2014. márc. 1. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez már azért nem olyan durva.

Itt már a 17 éves lány sem gyerek, érett lehet egy kapcsolathoz és a szexhez egyaránt, a 25 éves srác meg azért nem feltétlenül akar még megnősülni és gyereket tervezni, tehát simán lehet egy ilyen korkülönbséggel az egy jól működő, normális kapcsolat is. Amiben szeretik egymást, jól megvannak és a szex is működőképes lehet köztük.

2014. márc. 1. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem szülő vagyok, de azt elmondhatom, hogy mit mondtak nekem anno Apuék, amikor 17 évesen összejöttem egy 26 éves sráccal.

Apu ezt mondta: "Ha jól érzed magad vele semmit baj. Neked kell eldöntened, hogy vele akarsz e lenni vagy sem, szereted e vagy sem. Mi nem szólunk bele, hogy kikkel jöttök össze (azért többes szám mert van egy nővérem) normál kereteken belül - ezalatt a romát értette, a házas ffit és ilyenek - ."

Szóval Apuék úgy voltak vele, hogy korkül ide vagy oda tapasztalatból fogom csak megtudni hogy működhet e 9 év különbséggel egy kapcsolat vagy sem, a magam hibájából tanuljak ha mégsem jön össze.

Remélem érthetően írtam le, és am azóta is együtt vagyunk 6,5 éve :)

L23

2014. márc. 1. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmit, úgyse lesz hosszú életű kapcsolat. Ennek az esélye 10% alatt van.
2014. márc. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!