Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vegetáriánus vagyok, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegetáriánus vagyok, szerintetek mekkora az esély arra, hogy találok egy vega pasit?

Figyelt kérdés
Csak gondoltam olvasok pár véleményt. Ugyanis számomra kiábrándító és a rosszullét kerülget, amikor a kedves kolbászrágcsálás közben a számért hajol, hogy "csókolj meeeg!!!" Áááá! Nos ez van. Ja és a szex, nem mindegy, hogy milyen. Létezhet mén az emberek között???
2009. dec. 12. 12:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
még az utolsó vagyok: A másik, attól, hogy te nem eszel húst, a "tökésbácsi", ugyanúgy kinyíratja a csirkét, majd megeszi más....
2009. dec. 12. 17:20
 22/37 anonim ***** válasza:
3%
ráadásul, ha még azt is nézzük, hogy a vegatarizmus nem egyenlő az egészséggel....
2009. dec. 12. 17:22
 23/37 anonim ***** válasza:
2009. dec. 12. 18:20
 24/37 A kérdező kommentje:

:) Nagyon örülök, hogy ilyen sokan írtok, úgy látszik finom ez a "csont".

Nos, ismétlem önmagam: NEM és NEM akarok megváltoztatni senkit, és voltam már fülig szerelemes "ragadozó" pasiba. Nem volt gond, mert elfogadtuk egymást, és pusztán azért lett vége, mert kihűlt és kész. Nem szabok semmiféle feltételt, nem írtam ilyet, olvassatok néha vissza.

Már kb. 8 és fél éve vagyok vegetáriánus. Tiniként, 14 éves koromig szédülékeny voltam, vérszegény, és voltak emésztési gondjaim. Nem bírtam a túlzott fizikai munkát és egy picit még dundi is voltam, mondjuk tényleg nem volt vészes.

1 évvel a húsfélék elhagyása után már nem szédültem, elmuladoztak egyéb problémáim. Ma sportos, finoman izmolt alkatot mondhatok magaménak és elégedett vagyok vele.

Tejet, tojást csak mostanában mellőzöm, nem direkt, csak nem veszem meg. Stb.

Volt ismerősöm, aki a példámra szintén vega lett, de 2 hónap után majdnem a mentő vitte el. Nem mindenki tud átállni, ez belülről jön.

Ja, téveszme: nem az egészségem miatt lettem növényevő. Pusztán az ösztöneim miatt.

És bocsánat a személyeskedés miatt, csak egy kis háttérinfó. Remélem ezután nem kapok jogosulatlan írásokat...

Téveszme 2: az ember dögevő volt. Csak elkezdett gondolkozni, aminek a legnagyobb találmánya a gyilkolás. Egymást, állatokat, 1re megy, Életet oltani nem dicsőség.

Zárszó: nem megváltoztatni akarok másokat, titeket, csak mások véleményére voltam kíváncsi.

Köszönöm!

2009. dec. 12. 19:13
 25/37 A kérdező kommentje:

Kedves 13:37-es, falun lakó! Vidéken nőttem fel én is, tűröm a vért, csak a halált nem.

Természetes vagy, és emberi. Azt az alapot képviseled, akit tisztelek azért, mert felneveled az állatot és vigyázol rá, amíg lehet. A cél azt éléskamra, de addig legalább a "nagykönyv szabályai" szerint élhet. Ez vonatkozik mindenkire, aki hasonlóképp él.

2009. dec. 12. 19:17
 26/37 A kérdező kommentje:

Kedves 14:16, valószínűleg még nagyon fiatal vagy, és még nem volt komolyabb ismeretséged férfiakkal. Valószínűleg tényleg a hús teszi, hogy attól erősek, és bátrak, eddig mindössze egy vega srácot ismertem.

De egy kapcsolat soha nem arról szól, hogy változtassunk a másikon.

Ha ő önszántából kompromisszumot köt, az oké.

2009. dec. 12. 19:21
 27/37 A kérdező kommentje:

:) 14:52, 25/F, köszönöm a válaszod, tanulságos! Sztem nem sok lány bukik a csontkollekció hapikra... Én tuti nem.

És még tényleg nem láttam a saját két szép szememmel egy élő, izmos, szingli vega pasit sem... :P

2009. dec. 12. 19:24
 28/37 A kérdező kommentje:

Nos, 17:17-es, te vagy a "kedvencem" -> "Helyes, sajnáld cska az állatokat, helyettük majd megdöglesz te 20 év mulva..."

Megkaptam már párszor, és köszi, hogy mos tis, itt is megkaphatom.

:) Kár hogy így gondolod, de mindegy.

Ja, én legalább helyesen írok le bizonyos szavakat. Legalábbis igyekszem. :P

2009. dec. 12. 19:31
 29/37 A kérdező kommentje:
*most is... na igen, ezt elszúrtam! :P :)
2009. dec. 12. 19:32
 30/37 anonim ***** válasza:
3%
Kedves kérdező! És mi lenne, ha egyszer Te fogadnád el a húsevő párodat és nem fordítva kellene?
2009. dec. 13. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!