Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegetáriánus vagyok, szerintetek mekkora az esély arra, hogy találok egy vega pasit?
Nagyon köszönöm az "építő" kritikákat, és a válaszokat!
Nem változtatni akarok, mert volt már ragadozó párom, és fogat mosott, mert elfogadott. Szép volt, de nem az igazi.
Talán mert nem főzök-sütök húst, helyette szóját, zöldségeket. Biosz-zsenikémnek mondom: a növényeknek nincs fájdalomérzékelő receptoruk. Őket is szeretem, amúgy.
Tudom, vannak, akik azt mondják: Böööeee...
Engem nem zavar.
Ne írjatok olyat, hogy megváltoztatni akarok bárkit is, mert lsd. fent, nem ez a célom.
Ja egyszer csináltam tofut... inkább kínai étteremben eszem ilyet.
hát én falun lakom...nálunk mindennapos a disznóvágás tyúkvágás libatömés...senki nem finnyálkodik egy kis vér láttán én pl. a nyers húst is megeszem...nem azért mert nem szeretem az állatokat hanem azért mert jól lakom tőle
A HÚS IGENIS KELL AZ EMBERI SZERVEZETNEK...gondolj csak bele ha az ősember csak növényeket csócsált volna most hol tartana az emberiség mindíg is a hús volt a főétel...és ez remélem így is marad...
amugy meg a vegákról az a véleményem hogy csak egyfajta divatot követnek....
ha mondjuk bármelyik vegát kidobnánk egy lakatlan szigeten ahol nincs ehető dolog de egy hét után éhesen és szomjasan az ölébe pottyanna egy darab hús legyen az bármilyen állat....szerintem nem nagyon törődne az állatok jogával...
bizonyos állatokat azért tartunk hogy megegyük...tudom vannak rosszul tenyésztett állatok főleg nagyvároskban de pl. nálunk minden állat ugy van tartva ahogy a nagykönyvbe meg van írva és a húsukat össze se lehet hasonlítani a sz@r tescos csibék húsával
ÉS hogy válaszoljak is szerintem találhatsz vega fiút de ha így állsz hozzá egy kapcsolathoz hogy azér nem szeretsz valakit mert ne legyen kolbásszagú a szája egy jókis kolbászos uborkás paprikás hagymás szendvics után hát már régen rossz...
Hmm...érdekes hozzáállás, egy a bökkenő: Ha a partnered felé ennyi felé kritériumot támasztasz, akkor bizony rettenetesen nehéz lesz megtalálnod az ideális férfit, ennyi mindennek nehéz megfelelni(gondolom az alapkövetelményeid is megvannak, hogy pl. nézzen ki jól,stb-stb.)
Még valami, egy férfinek kevésbé szerencsés vegának lennie, ugyanis a fitt, izmos kinézethez jóval több fehérjére van szüksége, mint egy nőnek amit minőségi fehérhúsokból lehet leginkább beszerezni!
Most majd reagálsz, hogy ott a szója és egyéb fehérjeforrások, de ne tedd! Ugyanis a szójának igen magas a női nemi hormon tartalma, ami egy férfi számára nem túl előnyös, gondolom nem kell magyaráznom miért!
Más szóval egy férfinek, hogy igazán egésszéges és erős legyen kell a minőségi húsfehérje!
22/F
Nos, minthogy előttem szóló is megírta, egy férfi ritkán lesz vegetáriánus... én az voltam 3 évig, de miután a tükörbe néztem és láttam mennyire leépült az izomzatom, úgy döntöttem felhagyok vele. Elkezdtem testépíteni, 5 hónap alatt 10 kiló izmot felszedtem, naponta eszek húst, és erősebbnek érzem magam mint valaha. És nem úgy voltam vega, hogy nem pótoltam a húst, nagyon sok féle cuccot ettem, istenemre igyekeztem, de nem ment. Ez van, a férfi már csak ilyen földhözragadt élőlény. Vagy kifogsz egy csontkollekciót, és gyönyörködhetsz a vega csontsovány pasasban, aki nem lesz képes megvédeni, ha az utcán megtámadnak, mert nincs mivel.
Mindazonáltal: meg lehet lenni hús nélkül, az hülyeség hogy nem, csak épp nem mindegy, milyen szinten...de még magas szinten is meg lehet lenni (mármint hogy tényleg erős marad az ember, nem épül le stb.), ahhoz viszont nagyon gondosan válogatott ételek kellenek, amit se idővel, se pénzzel nem bír az átlagember.
Bocsánat, ha esetleg nyers voltam, de mint mondtam, 3 évig csináltam ezt, és megjártam sokmindent a témában. Mellesleg a jóga is jobban megy azóta, hogy eszek húst, holott épp a jóga miatt álltam le róla anno. Érdekes.:) Vigyázni kell az ilyen keletről beszivárgott 'tanításokkal'.
Egy szó mint száz: ha akarsz magadnak normális párt, ne legyen ez feltétel, tanuld meg elfogadni a kolbász-szagú lehelletet is, vagy mosass vele fogat, vagy mittudomén, de ne ezt nézd, mert egyedül maradsz, és 35 évesen már késő lesz ezen morfondírozni (több vega nőismerősöm ilyen cipőben jár, csak még nem fogták fel, hogy miért...).
25/F
Én ezt soha nem fogom megérteni a vegákban. Nem feltétlenül a kérdező, de egy vega válaszoló is írta, hogy szoktasd le a húsról.
Ha egy olyan ember, aki húst eszik, el tudja fogdani azt, hogy valaki vegetáriánus, akkor egy normlis étkezéssű embert egy vega miért nem tud elfogadni?
Miért akarják megváltoztatni a másikat és ráerőltetni a saját elveiket?
Én nem értek egyet a csak növényi tápanyaggal, volt ilyen ismerősöm és nagyon beteges volt a vegetáriánizmusa miatt. Persze megértem, hogy valaki elvből nem eszi meg a húst, bár én úgy gondolom, hogy egy direkt erre a célre szaporított állatot nem azzal kell megtisztelnem, hogy nem eszem meg, hanem, hogy az addigi életét széppé teszem. Már ha én nevelem. Ha anyi pénzem lesz, hogy megtehetem, akkor csirkét is pl. csak olyan helyről fogok venni, ahol megfelelő körülmények között tartották. Ez az élet tisztelete.
Ha csak az állatokat nézem, ők is megeszik egymást. Egy tigris sem tud zöldségeken egészséges maradni és ez ugyanúgy vonatkozik szerintem az emberre is. Nem véletlenül vagyunk mindenevők.
Ennek ellenére én tiszteletben tartom mások elveit és a vegáknak is ezt kéne tenniük.
Azt mondom, hogy az normális, hogy ne csókoljon meg egy férfi egy vega nőt úgy, hogy előtte kolbászt evett. De a vega nő se tiltaozzon már az ellen, hogy esetleg néznie kell, ahogy a férfi húst eszik.
Szerintem nagyon bunkó dolog elvárni dolgokat, kompromisszum nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!