Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos e a pénz a lányoknak párválasztásnál?
Figyelt kérdés
(ha szeretik egymást nem számit a pénz tipusu válaszokbol 1 is elég)2008. júl. 22. 02:05
11/13 anonim válasza:
nekem a pénz nem számított, de az, hogy láttam, hogy a barátom küzd, dolgozik azért, amit szeretne, az nagyon.
ha csak ülsz és várod a sültgalambot, az persze, hogy nem imponál senkinek. de ha képes vagy áldozatot vállalni, hogy megvalósítsd az elképzeléseid, az meggyőz.
12/13 anonim válasza:
Én azért se választok párt mert nem nagyon találok jót (de szerintem rossz helyen keresek) másik hogy félénk vagyok (minek menjek oda ha úgyis elküld. Nem?) Sokan a pénzre mennek és főleg ezért.
13/13 anonim válasza:
Ez náluk a természetes. Minél jobb kocsja, háza, teste és minél több pénze legyen a férfinak. A nők ma erre buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!