Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt. Nem felhőtlen a kapcsolatunk sőt..Hát Volt a nyár akkor bevalotta h szeret és h az exét is és összejött vele majd szeptemberbe összejöttünk aztán miattam depressziós volt meg a tanulás miatt. aztán megismert egy másik csávót vele beszélt elég sokat majd találkozgatak majd az utolsó találkozáskor kért a csávó töle arcra puszit majd a gyökér elforditotta a fejét és összeért a szájuk....és a héten bevalota h nem tudja mit érez iránta meg h irántam...de az 5 honap alatt már az exe iránt se tudja h mit érez... valki segíthene h mit csináljak
2014. febr. 28. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Attol fugg, ha szenvedni akarsz es azt akarod, hogy a vegen te legyel az akit elhagynak, akkor maradj vele. Ha nem, akkor keruld el messzirol, nem is erzem, hogy ereztek egymas irant valamit, vagyis..o tuti nem
2014. febr. 28. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dobjad, nem jó ez a bizonytalanság.
2014. febr. 28. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
hadd gondolkozzon rajta, hogy szeret-e téged, míg mással vagy.
2014. febr. 28. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a lány 5 hónap alatt túl sok fiúba szerelmes. Ha te komolyat akarsz tőle, akkor az gáz, mert ez a lány erre alkalmatlan. Mindenki kell neki. Keress másik, rendesebb lányt.
2014. febr. 28. 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
A dobjad a p-ba ez hülye libát,ez a lány nem normális...
2014. febr. 28. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de szerintem is hagyd a lányt. Túl zűrös. Találsz te jobbat is magadnak, aki csak téged szeret, nem másik 2 pasit.
2014. febr. 28. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ember, ez a csaj egy nagyon hülye ribizli.

Hülyít hármótokat, és szerintem csak kihasznál. Hanyagolnám, mert ebből komoly kapcsolat sosem lesz. HA teheted kúrj rá (ha szeretnéd) aztán off, és felejtsd el.

2014. febr. 28. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok, és egyet értek minden előttem szólóval. Nem jó egy olyan zár, amit minden kulcs kinyit! Keress egy normális lányt, őt pedig hagyd a sarkon, ahol találtad.
2014. febr. 28. 10:20
 9/9 Demény Rita válasza:
Az ijet hívják nálunk r*bancnak:) Már nem azért nem akarom megbántani a barátnődet de így csak neked lesz rosszabb és egyre rosszabb. és ez a bizonytalanság hogy most kit választ egyáltalán nemjó senkinek.. Szerintem hagyd elmenni.. ha nem jönn vissza sosem volt a tiéd ha visszajön pedig a kutyának sem kellett :D
2014. febr. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!