Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt. Nem felhőtlen a kapcsolatunk sőt..Hát Volt a nyár akkor bevalotta h szeret és h az exét is és összejött vele majd szeptemberbe összejöttünk aztán miattam depressziós volt meg a tanulás miatt. aztán megismert egy másik csávót vele beszélt elég sokat majd találkozgatak majd az utolsó találkozáskor kért a csávó töle arcra puszit majd a gyökér elforditotta a fejét és összeért a szájuk....és a héten bevalota h nem tudja mit érez iránta meg h irántam...de az 5 honap alatt már az exe iránt se tudja h mit érez... valki segíthene h mit csináljak2014. febr. 28. 09:15
1/9 anonim válasza:
Attol fugg, ha szenvedni akarsz es azt akarod, hogy a vegen te legyel az akit elhagynak, akkor maradj vele. Ha nem, akkor keruld el messzirol, nem is erzem, hogy ereztek egymas irant valamit, vagyis..o tuti nem
2/9 anonim válasza:
Dobjad, nem jó ez a bizonytalanság.
3/9 anonim válasza:
hadd gondolkozzon rajta, hogy szeret-e téged, míg mással vagy.
4/9 anonim válasza:
Ez a lány 5 hónap alatt túl sok fiúba szerelmes. Ha te komolyat akarsz tőle, akkor az gáz, mert ez a lány erre alkalmatlan. Mindenki kell neki. Keress másik, rendesebb lányt.
5/9 anonim válasza:
A dobjad a p-ba ez hülye libát,ez a lány nem normális...
6/9 anonim válasza:
Én nő vagyok, de szerintem is hagyd a lányt. Túl zűrös. Találsz te jobbat is magadnak, aki csak téged szeret, nem másik 2 pasit.
7/9 anonim válasza:
Ember, ez a csaj egy nagyon hülye ribizli.
Hülyít hármótokat, és szerintem csak kihasznál. Hanyagolnám, mert ebből komoly kapcsolat sosem lesz. HA teheted kúrj rá (ha szeretnéd) aztán off, és felejtsd el.
8/9 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és egyet értek minden előttem szólóval. Nem jó egy olyan zár, amit minden kulcs kinyit! Keress egy normális lányt, őt pedig hagyd a sarkon, ahol találtad.
9/9 Demény Rita válasza:
Az ijet hívják nálunk r*bancnak:) Már nem azért nem akarom megbántani a barátnődet de így csak neked lesz rosszabb és egyre rosszabb. és ez a bizonytalanság hogy most kit választ egyáltalán nemjó senkinek.. Szerintem hagyd elmenni.. ha nem jönn vissza sosem volt a tiéd ha visszajön pedig a kutyának sem kellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!