Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözzek a barátnőmmel nagyon hosszútávra? (bonyolult, bővebben lent)
Én nem érzem úgy, hogy egyensúlyban lenne a kapcsolat, ő másfele szeretne menni mint én.
Viszont én régóta albérletben éltem családi konfliktusok miatt, most viszont úgy tervezzük együtt újítunk le a családjánál egy nem használt házrészt. Ezzel gyakorlatilag hosszú időre egymáshoz kötnénk magunkat.
Ebből jó is, de rossz is kisülhet. Kicsit aggódom, mert nem vagyok benne biztos, hogy ő az igazi. Ráadásul első
első? akkor biztos hogy nem az igazi...
hány évesek vagytok?
meg ha már felmerül benned egy ilyen akkor annyi az egésznek
22 éves vagyok. Igen, első... tehát. De pár évig még próbálkozhatunk, nekem is jobb mint az albérlet és neki is jó lenne szerintem, nem tudom.
Nekem a folytatás is jó, de a változás is tetszene.
Ez összetett dolog mert szép, okos.
De stílusbelileg, életfelfogásban sokat kéne még változnia. Ha nem olyan irányba változik az összeköltözés után amit várok, kín lesz vele együtt lakni, élni. Több pénzt nem ölnék bele mint amennyit alapból az albérletre.
Ez nem ugy hangzik,mintha jo otlet lenne. Szerintem varj meg vele. Az osszekoltozesben biztosnak kellene lenned, de ha ketelyeid vannak ne csinald.
Es szerintem se o lesz az utolso neked, szoval talan inkabb hagyd menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!