Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
22 eves fiu vagyok!Egyutt elek a baratnommel,ebben a honapban alig kapot fizetest,mert,hogy késik. A szamlamrol vasarolunk, mar nagyon minuszba vagyok es k..vara idegesit,hogy a baratnom nem hoz haza penzt.Mindig vele kiabálok és veszekszek!A pénz miatt ő azt mondja nem tud mit csinálni,ha a segget veri is a főldhőz,akkor sem fogják kifizetni.Itthon erről megy a vita,mert én neki állok és veszekszek.És hogy csak azért hivom fel a pénz miatt?Igaz amikor felhivom mindig csak azt kerdezzem,hogy van e nalla penz ugye haza hozta,persze idegesen mondom.
JOGOS A FELHÁBORODÁSOM??(és persze már ő nem birja ezt )
2014. febr. 25. 19:25
2/6 anonim válasza:
Nem, nem jogos a felháborodásod. Ha a barátnőd nem dolgozna, csak otthon ülne, és költené a pénzedet, akkor jogos lenne, de erről a helyzetéről nem ő tehet. Te egy érzéketlen, bunkó paraszt vagy, aki láthatóan egyáltalán nem tiszteli a párját, úgy beszélsz róla, mint valami állatról, bizonyára vele is így szoktál beszélni... Felesleges számonkérned, cseszegetned, veszekedned vele, mert meg van kötve a keze, nem ő tehet arról, hogy nem kap fizetést. Ha értelmes lennél, szeretnéd a párod, és normális kapcsolatotok lenne, akkor együtt átvészelnétek ezt az időszakot, összébb húznátok a nadrágszíjat, és támogatnád őt, ahelyett, hogy irigy vagy és veszekedtek folyton.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó es holnap van a szulinapom,es szerintem igy semmit nem fog venni nekem! Ez a minimum lenne hogy legyen nala ilyenkor penz igy ku..va jo lesz:(
2014. febr. 25. 22:27
4/6 A kérdező kommentje:
És akkor is szoljon eroteljesebben a fonokere.de o mondja nekem h kicsim ne haragudj nem tehetek róla!De igen is tehet róla..
2014. febr. 25. 22:29
6/6 anonim válasza:
És egy ilyen önző, buta, primitív teremtés csodájának van barátnője :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!