Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma arra léptem fel msn-re, hogy 1 srác neve volt kiírva szívvel együtt, mit kezdjek a barátnőmmel?
Ma arra léptem fel msn-re h 1 srác neve volt kiírva szívvel 1üt, nem írtam a bnőmnek h most mit is jelentsen ez.. ígyhát fogtam magam megnéztem a srác myvipjét.
megláttam 1 bnőm képét amint 1 kártyát tart a kezében a srác nevével és szívvel megint..
kifaggassam holnap du. h mégis mit képzel?
v csak túlreagáltam? bár kevésbé hiszem mert elég ok arra az imént leírtak h rosszra gondoljak.
nyugtassatok meg. és várom a tanácsokat h mit lépjek.
előre is köszönöm.
17/F
egy kapcsolatban lévő lány más sráccal írja ki a nevét? más sráccal van szívecskés képe? o.O ez egy gerinctelen kis p.csa. a helyedben egy szót se szólnék, megkeresném őt személyesen, köszi szivi ennyi volt, vége, tessék itt vannak a cuccaid amiket nálam hagytál, a viszont nem látásra! aztán majdcsak rájön egy idő után h mi a pálya ha utána felé se nézel.
lehet h drasztikus de nagyon felháborító amit tett :S:S
L.19
azt még elfelejtettem írni h emok vagyunk.
ha számít ez vmit.. elég nagy a barátikör.
én hűséges vagyok teljes mértékben.
nem adtam rá okot h iet tegyen.
Nem lehet, hogy már rég dobott, csak elfelejtett szólni?
Szerintem szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!