Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma arra léptem fel msn-re, hogy 1 srác neve volt kiírva szívvel együtt, mit kezdjek a barátnőmmel?
Ma arra léptem fel msn-re h 1 srác neve volt kiírva szívvel 1üt, nem írtam a bnőmnek h most mit is jelentsen ez.. ígyhát fogtam magam megnéztem a srác myvipjét.
megláttam 1 bnőm képét amint 1 kártyát tart a kezében a srác nevével és szívvel megint..
kifaggassam holnap du. h mégis mit képzel?
v csak túlreagáltam? bár kevésbé hiszem mert elég ok arra az imént leírtak h rosszra gondoljak.
nyugtassatok meg. és várom a tanácsokat h mit lépjek.
előre is köszönöm.
17/F
bárcsak úgy menne..
azért írtam ide h tudjak a táncsokhoz viszonyítani ha nem muszáj nem osztom le annyira h elveszítsem örökre.
ha EMO vagy beteg vagy!!!!! vizsgáltasd ki magad...:):):)
a véleményem az hogy nem vagytok érettek egy kapcsolathoz....
EMO vagy!!!! akkor rakjad félre a hülye emosságodat aztán legyen tököd és hagyd ott a f*szba!!! én ugy tudom hogy az Emok mindíg ilyen érzelmi válságban vannak hát miatta ne legyél!!!
nos én nem vagyok emo sőt semilyen nem vagyok csak egy férfi akinek ha a nője ilyet csinálna leosztanám mint állat a gyereket meg leverném mint állat....ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!