Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olyan néha mint egy bolond. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Kinézetre egy teljesen átlagos lány.Nagyon kedves és nagyon gyönyörű,okos egy lány.Na de néha...Van hogy csak úgy elkezd megőrülni.Elkezd sütni és csak ok nélkül elkezdi dobálni a lisztet hülyeségből mert az jó.Vagy visít mint egy fürdős k**va.Fél a sötétben 21 évesen kísérgetni kell...Nem tudom 5ös az érettségije de agyi szinten néha úgy érzem hogy a seggem alatt van 2 méterrel...Mit tehetnék hogy egy kicsit komolyodjon?2014. febr. 27. 20:35
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem illetek össze. Barátnődhöz olyan fiú illene inkább, aki szintén egy kis bohóc, aki pont azokat szeretné a legjobban benne, amiket Te felsoroltál. Mondjuk ezek apróságok, tehát ha nem napi szinten idegesítenek, akkor ez nem akkora probléma. Tenni meg semmit sem tudsz, mert 21 évesen már nem fog sokat változni senki sem. Meg nem tudom ezekben a szituációkban Te hogyan reagálsz, de lehet olyasmi reakciód van, ami Neki szimpatikus vagy tetszik Neki és emiatt is csinálja ezeket.
12/13 A kérdező kommentje:
Sehogy se reagálok magamban idegesít de nem szólalok meg
2014. febr. 27. 21:16
13/13 anonim válasza:
sem a barátom, sem én nem vagyunk sértődékenyek, állandóan élcelődünk egymáson, társaságban is, de épp azért nem sértődünk meg, mert mindketten tudjuk, hogy vicc. és soha, de soha nem írnánk egymásról komolyan olyanokat, hogy "fürdős k**va", meg hogy a "s*ggem alatt van", meg hogy "felrúgnám" ez nagyon durva...ilyet nem mondok arra, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!