Mit tehetnék a bolond szomszédnénivel?
Lakik felettem egy néni, aki paranoid skizofrén. igazából a mellettem lakó felett lakik, és azt hiszi, h a szomszéd fickó követi, és bántani akarja. emiatt folyton kopogtatja a falat seprűnyéllel, meg még ki tudja mivel. mindenesetre borzasztó idegesítő...
beszélni nem hinném hogy lehet vele, mivel nem 100-as, tehát nem fogná fel, amit kérek tőle... vagy letagadná, h ő csinálja. pedig az egész hát tudja, h Ő az...
mi lehetne a megoldás arra, hogy ezt végre befejezze???
azt leszámítva, hogy fejbevered egy nagy és nehéz tárggyal?
semmit. ez van.
szerintem költözz ez, mást nem nagyon tudsz vele csinálni
ha nem lehet vele beszélni akkor a megkérés kilőve, max a családjával lehetne beszélni,hogy vigyék el kórházba és kezeltessék vagy tényleg nem tudom
Mennyi idős a néni?
Nem lehet szólni valami családtagnak vagy valakinek?
már megbocsáss, kedves második, de nem azért költöttem a lakásomra közel kétmilliót, hogy utána eladjam. valamint imádom a környéket, a többi szomszéd kedves, normális. csak ez az 1 banya ilyen...
ami durva, h nincs családja. se férje, se gyereke. az egyik szomszéd mondta, aki már 40 éve itt lakik...
szóval vagy az van, h naponta becsöngetek hozzá, és lefújom gázsprével, vagy várom amíg meghal... kb 60-65 körül van...
hivatalosan semmit sem tehetek, csak tűröm, míg beleőrülök???
na, ezért baj, h megszűnt a Lipót...
"na, ezért baj, h megszűnt a Lipót..."
semmi köze a dologhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!