Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakktáskán található foltokat...

Lakktáskán található foltokat el lehet fedni körömlakkal? Ha nem, akkor mit tehetnék vele?

Figyelt kérdés
Kaptam egy piros lakktáskát, amin van néhány ismeretlen eredetű fekete folt. Arra gondoltam, hogy a táskával megegyező színű körömlakkal bekenném a foltokat, és akkor legalább kevésbé látszódnának (szerencsére nem túl feltűnő helyen vannak). Szerintetek?
2011. aug. 13. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó ötlet! Én a cipőm sarkát(tűsarok)kentem be fekete körömlakkal, mert beleszaladtam egy mélyedésbe, és lehúzta a beton a színét. Jól eltakarta, és csak akkor jött le, mikor újra lyukba léptem, mert sajnos ilyen környéken lakom, ahol nincs egy normális járda:-)
2011. aug. 13. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor szerintem megpróbálom :)
2011. aug. 13. 16:46
 3/5 anonim válasza:
Ha így hagyod a táskád akkor nem fogod úgy se hordani mert zavarni fognak a foltok. Úgyhogy szerintem próbáld csak meg.. ha sikerül akkor tudod hordani tovább ha meg nem rosszabb sztem nem lehet az eredmény mint most van jelen helyzetben.. egyébként én is sok mindent oldottam már meg így körömlakkal... praktikus és észre sem veszi senki :D
2011. aug. 13. 17:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, praktikus dolog ez a körömlakk :D Köszönöm a választ.
2011. aug. 13. 17:23
 5/5 anonim válasza:

Kicsit régi, és gondolom már rég leszedted, de annak, aki hasonló cipőben járna:

a körömlakk és a körömlakklemosó is jó megoldás, nekem mindkettő szépen eltüntette a foltokat táskámról.

2012. jún. 13. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!