Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy bunkó. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy bunkó. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A barátom egy bunkó.Velem igaz nem mert velem nagyon kedves,figyelmes,udvarias és imád.Na de másokkal...A legjobb barátnőm egyszerűen utálja mert ő is elég nagyszájú a barátom meg mindig megmondja neki amit gondol róla.Az unokatestvéremmel sincs jóba amióta egyszer megütött unokatestvérem ő meg valahogy megfogta a nyakát és elájult.Meg nagyon sokat is verekszik majdnem minden hónapban legalább egy mokkája van...Nem tudom mit kéne kezdenem vele mert mi ketten nagyon jól megvagyunk de a többi emberrel viszont...Meg már nem egyszer fordult elő hogy elmentünk ketten valahova és verekedésbe keveredett mert valaki véletlenül nekem jött vagy ilyesmi.Igaz még sose verték meg mert elég kemény egy srác de attól függetlenül..Azt mondja nagyon félt azért csinálja ezeket de nemtudom én féltem hogy egyszer lesz valami baja.És tényleg rengeteg emberrel egy bunkó paraszt beszól nekik meg ilyeneket csinál de nemtudom hogy mit tegyek vele mert ez zavar de velem nagyon jó volt mindig sose bántott meg...
2014. febr. 25. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne vele barátkoznod...még a végén te leszel a következő
2014. febr. 25. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj meg mondatot tagolni, lehet nem lesz annyira bunkó
2014. febr. 25. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Jól van helyesírás huszár ne itt éld ki a nyelvtannal kapcsolatos ferde vágyaidat
2014. febr. 25. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy pszichológusnak kéne segítenie neki, mert ebből még baj lehet.
2014. febr. 25. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha veled normális éppen elég a többieket kakild le magasrol
2014. febr. 25. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem egy puhányt fogtál ki.
2014. febr. 28. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Minek vagy vele? Az ilyenek miatt jogosak a vélemények, hogy a nőknek a bunkó parasztok kellenek.
2014. febr. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!