Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a párotok megcsalt titeket? Kérlek írjatok nemet és kort is. : )
szánalom
ki kell dobni, mindegy hány év!
kidobnám.
30+F
Az elso gondolatom nekem is az volt . Nem a 10 ev volt a fo erv,hanem az,hogy megkerdeztem sok kozos ismerost es mindenki megerositett abban,hogy sokkal korabban kidobott volna mar engem a viselkedesem miatt - ezt soha nem mertem bevallani magamnak . A kedvesem hitt egy olyan embernek,aki a gyenge pillanataban a noiessegeben erositette .. Aztan kapcsolat lett belole ami majdnem 1 evig tartott a hatam mogott es mar regen vege volt,amikor kiborult a bili . Hidd el,sok jo okom volt arra,hogy ne szakitsak,hanem probaljam rendbehozni a dolgot ,aki ismer minket ,az pontosan igy latja ,de nyilvan ezt keptelenseg megmagyarazni barkinek is,aki nem a mi eletunket eli .
Ha par honapja tette volna fel a kerdezo ezt a kerdest en is gondolkodas nelkul a szakitast javaslom !
egy évig nyeli más ondóját, hát ez nálam hulladék genny ember!
egyenes, rendes lett volna elhagy. nem szeret, csak te vagy a biztosabb.. a másik nem volt az. erre építesz :D
Ha megtudnám először megpróbálnék cselezgetni,anélkül,hogy rájöjjön.
Elhidegülnék, viszont hamisan játszanék egy kevés ideig míg rájön,hogy tudok mindent, majd faképnél hagynám egy jó kis szöveggel.
17L
Először én reccsentem. Aztán ők..
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!