Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy lassan 19 leszek és. (? )
utolsó vagyok, húgaim mind alacsonyabbak nálad egy picikét, mégsincs bajuk az ismerkedéssel. 21/F
És tényleg szép vagy!
el is vehetlek! sportos, diplomás :D
30+
Végre egy rendes lány. Pont a Te típusodból lenne több bár adná az Isten!
Én se iszok ,se cigi. Ám "normális" lány aki értékelne "normális" pasit ,azt nem találtam még.
Amúgy szép vagy :) és nagyon pozitív amit magadról írtál.
28F
Még az előző vagyok!! :)
És legyél természetes külsőleg is mindig ,ne turbózd fel magad mindenféle kenceficével . :)
Szerintem korrekt csajszi vagy :) (Mondjuk egy egész alakos képet szívesen megnéznék rólad)
Semmi gáz nincs azzal, hogy szűz vagy. Inkább egy szűzzel, mint egy világot végigkefélt k*rvával. Az pedig, hogy pici vagy, nem számít semmit. Én 195 vagyok, a legalacsonyabb exem 152 körül volt. Ettől függetlenül valamit megláttunk egymásban, ami miatt összekavarodtunk, és nem volt probléma a magasságából (a személyiségéből már inkább)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!