Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15és 16 éves fiúk! Mért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liza6789 kérdése:

15és 16 éves fiúk! Mért van az hogy ti csak azokat a lányokat veszitek észre akik nagyon gyönyörűek és a kevésbé szép lányok nem érdekelnek?

Figyelt kérdés
mert én azt vettem észre hogy ez igy van :( hogy a lányoknak csak az a része tetszik nektek akik gyönyörűek és rá se néztek a kevésbé szépekre ...

2014. febr. 26. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megbocsájtsatok,de nem tudom,hogy velem van-e a baj,de már 16 évesen se ez érdekelt....

Már 16 éves korom óta szerelmes vagyok,már 2 éve,a lány tudja de neki csak legjobb barát voltam és leszek mindig...

amióta ismerem,egy kapcsolata nem volt,illetve egy,de az elég egyoldalú és rövid volt(nem szerette a fiút,de összejött vele,csak hogy legyen valakije) nem értem,sokszor amikor előjön nála a depi,mondja,hogy milyen rossz,hogy őt senki sem szereti,meg hogy ő nem erre a világra való,és ilyenkor mondom neki,hogy én mindig itt leszek,de már 2 éve ugyan úgy a friendzone-ban vagyok....

nembaj,a remény hal meg utóljára,bár én se szeretném,hogy bármi legyen köztünk,ha tényleg csak barátként tekint rám,de olyan nehéz....

2014. febr. 26. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm modell. Nem tehetünk róla, hogy azok a nők keltik fel a figyelmünket akik "szebbek". Ez van belénk kódolva. Az a nő "jobb" aki egészségesebb és erősebb utódokat tud szülni. Ez később is így lesz, és szerintem fordítva is így van.
2014. febr. 26. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez akkora baromság. 15-16éves csajok közül a csúnyák is kaphatnak maguknak átlagosan kinéző barátot kb bármelyik korosztályból... De egy ugyanilyen korú csúnya fiúnak semmi esélye és az átlagosan kinézőnek se sok, ha nem ad valami pluszt.
2014. febr. 26. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Na és ti lányok miért nem adtok esélyt az alacsony, vékony, ronda, nyomi fiúknak?
2014. febr. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!