Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liza6789 kérdése:
15és 16 éves fiúk! Mért van az hogy ti csak azokat a lányokat veszitek észre akik nagyon gyönyörűek és a kevésbé szép lányok nem érdekelnek?
Figyelt kérdés
mert én azt vettem észre hogy ez igy van :( hogy a lányoknak csak az a része tetszik nektek akik gyönyörűek és rá se néztek a kevésbé szépekre ...2014. febr. 26. 15:01
11/14 anonim válasza:
Megbocsájtsatok,de nem tudom,hogy velem van-e a baj,de már 16 évesen se ez érdekelt....
Már 16 éves korom óta szerelmes vagyok,már 2 éve,a lány tudja de neki csak legjobb barát voltam és leszek mindig...
amióta ismerem,egy kapcsolata nem volt,illetve egy,de az elég egyoldalú és rövid volt(nem szerette a fiút,de összejött vele,csak hogy legyen valakije) nem értem,sokszor amikor előjön nála a depi,mondja,hogy milyen rossz,hogy őt senki sem szereti,meg hogy ő nem erre a világra való,és ilyenkor mondom neki,hogy én mindig itt leszek,de már 2 éve ugyan úgy a friendzone-ban vagyok....
nembaj,a remény hal meg utóljára,bár én se szeretném,hogy bármi legyen köztünk,ha tényleg csak barátként tekint rám,de olyan nehéz....
12/14 anonim válasza:
Az én barátnőm modell. Nem tehetünk róla, hogy azok a nők keltik fel a figyelmünket akik "szebbek". Ez van belénk kódolva. Az a nő "jobb" aki egészségesebb és erősebb utódokat tud szülni. Ez később is így lesz, és szerintem fordítva is így van.
13/14 anonim válasza:
Ez akkora baromság. 15-16éves csajok közül a csúnyák is kaphatnak maguknak átlagosan kinéző barátot kb bármelyik korosztályból... De egy ugyanilyen korú csúnya fiúnak semmi esélye és az átlagosan kinézőnek se sok, ha nem ad valami pluszt.
14/14 anonim válasza:
Na és ti lányok miért nem adtok esélyt az alacsony, vékony, ronda, nyomi fiúknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!