Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát/barátnő exe tabu? Kort is írj!
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 14:45
11/13 anonim válasza:
Hát szerintem ennél bonyolultabb. Mennyire jó barát? Csak ismerős, vagy évek óta tartó mély barátság? Vagy csak jó barát aki nem hiányozna? Én az utolsó kategória exével jöttem össze miután két éve szakítottak. Amint biztos volt a dolog, azonnal közöltem vele, hogy ne mástól tudja meg. Azóta nem keresett, nekem nem hiányzik. Ez már 13 éve volt. Azóta házasok lettünk és van egy csodálatos kislányunk. Ezt figyelembe véve megérte. 36/F
12/13 anonim válasza:
Dugni oké, összejönni vele nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!