Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz döntést hoztam azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz döntést hoztam azzal, hogy Angliába költöztem a vőlegényemhez?

Figyelt kérdés

Január elején költöztem ki hozzá, de úgy hogy ezzel mindent feladtam otthon: a jól keresű szakmámat, ahova nagyon nehéz bekerülni, és amit nagyon nagyon szerettem. Barátom azzal biztatott, hogy idekint nagyon könnyen találok a szakmámban állást, mert jó a végzettségem és sok a tapasztalatom.

Hát nem így lett. Lassan két hónapja munkanélküli vagyok, körülbelül 600-700 jelentkezés, rengeteg telefon és nagyon nagyon sok személyes CV leadást követően tartok ott, hogy egy azaz 1 db állásinterjúm volt. Sehova máshova nem hívtak be!!

Már január 2. felében éreztem, hogy az, hogy nem volt még angol melóhelyem és az, hogy a végzettségemet is külföldön szereztem óriási hátrány. Barátom biztatott, ő nagyon optimista. Mivel világ életemben gyűlöltem függni anyagilag, így rettenetesen frusztrál a dolog, hogy a barátom tart el, így hát két hete elmentem dolgozni egy mocskos raktárba, amilyen helyeken ugyebár a magyarok többsége melózik Angliában. Nekem nem büdös a munka, de az a megalázó érzés, hogy diplomával, 4 nyelvvel, és megannyi tapasztalattal egy gyárban kell dolgoznom, miközben a főnökeim kettőig nem tudnak elszámolni... undorító. Barátom mondta, hogy ne menjek, ő nem is akarja, hogy menjek, de a pénz meg kell ugyebár.

Most jelenleg ott tartok, hogy sehol, továbbra is küldözgetem a jelentkezéseim, telefonálgatok, de semmi... sajnos múlt héten még kórházba is kerültem, így nem tudtam a raktárba menni, ami miatt, most kevésbé hívnak engem...

Én már kezdem feladni a reményt, hogy valaha találok olyan állást, mint otthon, vagy ahhoz hasonlot. Voltak álmaim, saját vállálkozás itt a barátommal, de ez így lehetetlen. Egyre jobban gyűlölök itt lenni, már fáj reggel fel kelni, 12 órákat alszom, ki sem mozdulok a lakásból, a várost ahol élünk szintén utálom, rettenetesen ingerszegény.

Hiányoznak a barátaim is, ha a barátom dolgozik olyan egyedül vagyok mint a kisujjam, magányosnak, depisnek érzem magam.

De, imádom a barátom, rettenetesen szeretem, és nem tudnám őt elhagyni. Ő viszont még a lábát sem hajlandó betenni Magyarországra többet :(

Mitkellene tennem? Mit tennétek a helyembe???? Haza mennétek? De a vőlegényem nélkül nem tudok élni :( Kérlek adjatok tanácsokat :(

2014. febr. 26. 11:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20: ez azert nagyban fugg attol, hogy HOVA sikerul menni. lasd en peldam. en celiranyosan, celzottan kerestem a helyeket es 1 ev utan osszejott. na de igen, nem mindenkinek sikerul ez sajnos.
2014. febr. 26. 12:47
 22/26 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Es igen, a referenciak nagyon fontosak.

Amugy en maradnek a helyedben. Jo ez az orszag, csak hozza kell szokni, hogy nem Magyarorszagon vagy. Ahogy eddig lattam, aki egy evet kibirt, az altalaban marad.

2014. febr. 26. 12:48
 23/26 anonim ***** válasza:

21-es, igen, ez az! Tehát csak attól, hogy fogom magam, kimegyek külföldre csak úgy, mert a külföld menő, meg valaki azt mondta, hogy ott biztos jó minden, még egyáltalán nem biztos, hogy ez így is lesz.

Nagyon át kell ezt gondolni, utána kell járni, meg kell tervezni, nem csak úgy beleugrani a nagy semmibe.

Mondjuk ettől függetlenül én tényleg csak akkor mennék ki, ha itthon nem tudnék boldogulni, nekem annyira fontos a család közelsége, úgyhogy ha jól megélnék itthon, ráadásul olyan munkám lenne, amit szeretek, olyan közösségben, ahol szeretek dolgozni, jó fizetés, minden, akkor biztos nem szívesen mennék ki sehova. De ez megint más téma, ezt már embere válogatja.

2014. febr. 26. 12:54
 24/26 A kérdező kommentje:
warringtonban lakunk.
2014. febr. 26. 12:55
 25/26 A kérdező kommentje:

ejj ejj :(

higgyétek el sohasem mentem volna külföldre én sem, ha nem jött volna a vőlegényem! szeretem magyarországot, szeretek otthon lenni, a levegő sokkal könnyebb, minden könnyebb otthon.

de... otthon a szüleimnél laktam, igaz hogy jól kerestem, de ha már elköltöztem volna albiba, máris nem olyan szép a fizetés, erősen meg kellett volna húznom a nadrágszíjat, minden nézőpont kérdése. a feljebb lépésem is korlátozott volt, 10 évet biztos alkalmazottként kellett volna legüriznem.

most már én is tudom, hogy nincs kolbászból a kerítés, és én nem is a gyors meggazdagodás miatt jöttem, hanem mert a barátom a legfontosabbb személy az életemben és nem tudok nélküle élni. igen lehet, hogy elvette a józan eszem a szerelem, sőt biztos... és most lehet hogy elbizonytalanodtam... de ha a barátomra gondolok mindig megerősödöm. bármennyire rossz is most :(

2014. febr. 26. 13:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne add fel. Előbb-utóbb majdcsak jön valami jobb álláslehetőség.
2014. febr. 26. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!