Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha összeveszünk egy csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összeveszünk egy csajjal azt mondja engedjem el, utána mért írogat hetente, hogy hogy vagyok?

Figyelt kérdés
Persze, ha megunom és válaszolok neki akkor bunkó. 1 hétre rá megin megkérdi hogy vagyok. Agyrém
2014. febr. 26. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésedre a válasz rögtön ki fog bukni amint összejöttél az új csajoddal és az exed ezt megtudja.:D Ha akar még valamit, valszeg el fog mondani mindenfélének. Akkor meg a saját kardjába dőlt és te nyertél! :D A francért nem tudják nyíltan megmondani hogy mi bajuk van.
2014. febr. 26. 15:34
 12/12 A kérdező kommentje:
ott a pont...de elvileg hamariosan találkozunk és személyesen megbeszéljük a dolgokat...azt mondta ő is ugy gondolja, hogy ez lesz a legjobb...vagy lesz belőle még valami amit nem hiszek, de legalább nem haraggal válunk el és nekem ez is nagyon fontos
2014. febr. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!