Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeveszünk egy csajjal azt mondja engedjem el, utána mért írogat hetente, hogy hogy vagyok?
Elég idegesítő lehet :)
Ha írna, hogy hogy vagyok én nem reagálnék semmit, max. annyit, hogy most már hogy elengedtelek, nagyon jól! .)
Csajoknál az tök természetes hogy mást gondolnak, éreznek, mint amit mondanak.
Ha nem csak nevelő célzatú mosolyszünetet akarnak, hanem tényleg végleg kiraknak, akkor is kíváncsiak arra, hogy vajon szenvedsz-e eleget a hiányuk miatt, és csalódottak ha nem, főleg ha gyorsan új csajt találsz.
dekár, hogy itt nem lehet lájkolni :D
az, mert az a célja, hogy csak azért se tudjam elfelejteni, csak elcsúszott a számítással, mert már van más.de az a poén, hogy neki is és így is írogat
Azért jobb úgy lezárni egy kapcsolatot egy csajjal, hogy azt érezze hogy ő nyert, nem jó megalázni, jobb a békesség.
Egy sértett nő számára könnyen lehetsz ellenség.
Női szótár:
Igen = Nem
Nem = Talán
Talán = Igen, csak nem akarom hogy elbízd magad
Ne válaszolj neki ennyi. Akkor bemész az utcájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!