Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok becsülni egy olyan lányt vagy nőt akiben legalább már 15 pasi járt?
Biztos nem kérdezném meg tőle, h mégis hányan kúrták meg előttem...ha magától elmondaná, tisztelném és becsülném érte, de semmin nem változtatna a vele való kapcsolatomon.
F/31
nem
aki ilyennel találkoztam lelkibeteg ribi volt. maradok a 2-3 partneres 20-30-as lelkibeteg nőknél!
Legalább 15 különböző férfi fogorvos matatott már a szájában? :D
Engem nem érdekel egy nő szexuális előélete, nem ezen fog múlni, hogy szimpatikus-e számomra és el tudok-e vele képzelni valamit hosszabb távon.
17-es jah persze:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem számít, hogy a párunk mit tett előttünk. De ez csak úgy megy ha kétirányú a dolog én is és ő is elszámolással tartozik a múltjáról.
Azért ne mondja nekem senki, hogy lelkileg nem különbözik tőlem az a nő aki már volt 15 férfival, vagy mondjuk prosti volt. Én kétszer voltam szerelmes eddig, az első párommal nem történt semmi, most a másodikkal élek, 25 éves vagyok és csak vele voltam eddig.
Kibäszottul rühellem a kettős mércét. Ha én egyszer leülök és összeszámolom a volt partnereimet, akkor elégedetten dörzsölhetem a tenyeremet: ez igen, fäszikám, szép életed volt! De a páromról meg ne tudjam, hogy volt már előttem mással is!
Egyet azonban leszögezek: kifejezetten NŐ esetében igaz, amit mondtam. Ha 16 éves csitri, akkor igencsak csúnyán néznék rá. Vagy többé sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!