Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés

Szakítottunk,de több évig jártunk,nagyon szerelmesek voltunk,folyton együtt lógtunk,együtt képzeltük el jövőnket már a barátok mind eljegyezték egymást,voltak régebben gondjaink akkor szakítás is volt,de mindig hamar visszataláltunk egymáshoz.Na most az utolsó 3 napban már nem is hívott fel,ha kérdeztem mi van vele alig mondott egy szót,mondta,hogy már nem érdeklem.Majd így szakított is,de ki se mondta semmi,csak facen láttam,hiába hívtam fel se vette.Ilyen zenéket posztol,amik arról szólnak,hogy vége,meg hogy ő amúgy mennyire szeretett.Ma vette fel a telót de kb két szót beszélt és ki is nyomta..többet nem hiszem h keresem,meg az ex nője,meg egy másik lány likolj minden posztját ,mostanában mindenét,még kommenteli is a ex..

Úgy érzem,lehet azért nem veszi fel a telefont mert nincs annyi vér benne,hogy a fájó igazságot a szembe mpndja?Mert smsben azzal takarózott,hogy hát alig taliztunk mostanában(neki munkája miatt) meg,hogy nem érezte annyira,hogy szeretem.(mindig kimutattam,meglepetések,szavak,érintések)

2014. febr. 25. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
facebookon a qrva nagy bölcsességeket meg a sokat mondó számokat posztolni szánalmas
2014. febr. 25. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
ez így elég paraszt lelépés...
2014. febr. 25. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Most meg már olyan számot rakott ki ami elég zagyva,de mintha az lenne a lényege,hogy ő már nem szerelmes belém,meg jobb lesz ez így,meg hogy én többet adnék neki,mint amennyit ő nekem.

Nagyon felidegesít,hogy a hülye zenékből kell kisakkoznom,hogy mi van,meg onnan meg tudnom,hogy az ex nőjével kefél félre,vagy vele tervezi az új kapcsolatát. Nagyon fáj, nem is tudom mit akarok még ettől az embertől? Talán csak arra vágyok,hogy mondja a szemembe,vagy én elmondhassam mit gondolok és úgy lépjek le. De ő ezt tudatosan kerüli..

2014. febr. 25. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Töröld és tiltsd le.

Ha annyi becsület nincs benne, hogy legalább normálisan lezárja a kapcsolatot, akkor csak nyertél vele, hogy megszabadultál tőle, még ha most nem is ezt érzed, mert egy gerinctelen, sunyi alak.

2014. febr. 25. 23:24
 5/7 bbenceee válasza:
Jobb szerintem ha 3lfelejted végleg. ő már szerintem korában lezárta magában ezt veled , és nem akar megbántani, mert tudja , hogy neked z rosszul esne, és mint olvasom a kommentedben , hogy zenéket posztol meg facebookon ír, mert szerintem így akarja a tudtodra adni , hogy vége. Tudom milyen rossz mert velem is történt ilyen, mint minden emberrel szerintem aki komolyabb kapcsolatban volt. Régóta ismeritek egymást, gondolom mindent tudsz róla, kiismerted nagyon, ő is így van vele , és ezért csinálta ezt, ami szerintem nem jó lépés volt az ő részéről mert én is azon a megoldáson vagyok hogy megmondtam volna a másiknak a szemébe :)
2014. febr. 25. 23:28
 6/7 A kérdező kommentje:
én mindig azt hangoztattam neki,hogy az őszinteség a legfontosabb! hogy bármi van csak legyen velem őszinte. Szóval ez a lépés a legundorítóbb ,és megbocsájthatatlan. Mert ezzel bennem okozza a legnagyobb kételyeket, bár a face-nek "hála" kezd világossá válni,hogy mi a helyzet, biztos a volt nője megvigasztalja. Kicsit a zenéi úgy hatnak mintha magát sajnáltatná,mintha ő lett volna egy áldozat ő aki nagyon szeretett, és én vertem volna át.Főleg az ismerősei kommentjei miatt is.. remélem nem hazudgál rólam..
2014. febr. 25. 23:53
 7/7 bbenceee válasza:
Igen, az őszinteség fontos dolog. Bár ehhez ismerni kell a másikat, ami a te helyzetedben egyszerű , mármint hogy ismered annyira hogy tudd hogy mi miért történt. Nem fog szerintem a hátad mögött kibeszélni, meg semmi ilyesmit.
2014. febr. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!