Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elvárná, hogy adjam meg neki a facebook jelszavamat. Jogos, hogy nem adom oda neki?
Általában csak sulis dolgokra használom de elég sok üzenet is van benne haverokkal, csajokkal stb...
Soha nem csaltam/csalnám meg de nekem ez a privát szférám és nem akarom odaadni neki.
Ma hisztizett egyet, hogy biztos titkolok valamit azért nem akarom megadni. Fogtam magam és hazajöttem. Majd lehiggad.
Ti megadnátok neki?
20F
#18-as vagyok. 16 éves koromban vesztettem el a szüzességem, egy 20 éves nővel. Azóta nem voltam nő nélkül. 20évesen ismertem meg a páromat, azóta együtt vagyunk, boldogságban. Van két gyerekünk. Sajnos betöltöttem a 36. évemet is. Egyedül tartom el a családomat, saját erőmből (nem kölcsönből), van házunk, két autónk.
Elhiheted, hogy sokkal többet tudok a nőkről, és az életről, mint te azt el tudod képzelni.
Most még forró fejű vagy, és azt hiszed, körülötted forog a világ, de egyszer te is rá fogsz jönni, hogy ez nem így van.
:) Egy kicsit tévedtél, de legalább van önbizalmad.
Hát, gondolom, minden ember, minden párkapcsolat más, de nekem tényleg furcsa lenne, ha semmi titkom, semmi magánéletem, semmi privát szférám nem lenne egy másik ember előtt...
Bár, ha olyan embert találnék, akkor TALÁN el tudnám képzelni. De erre kevés az esély.
Már akinek a Facebook az intim szférája. Nekem csak egy oldal, ahol megnézegethetem a távol élő családtagok, barátok családi képeit, néha jó recepteket találok, vicceket, verseket olvasgatok, meg mindenféle érdekességeket nézegetek. Simán tudjuk egymás jelszavát a férjemmel, mikor még nem volt net elérhetőség a telefonunkon, sokszor fel is hívtuk egymást, ha fontos üzenetet vártunk, hogy nézzen be a fiókunkra.
Privát leveleket a másik engedélye nélkül nem olvasunk, nem mintha valami titkolni valónk lenne, de hátha egy barátunk olyat ír, amit nem szeretné, ha más olvasna, igaz ilyen se nagyon volt még az öt év alatt. Nem közösségi oldalon éljük a magánéletünket. Gondolom, aki ott éli, az a privát szférájának tekinti és nem szereti, ha valakinek hozzáférése van.
Senkinek nem osztogatom a jelszavaimat.
Amit másnak írok az másra tartozik, és nem a barátnőmre.
Ha akarom megosztom vele is, ha nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!