Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elvárná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elvárná, hogy adjam meg neki a facebook jelszavamat. Jogos, hogy nem adom oda neki?

Figyelt kérdés

Általában csak sulis dolgokra használom de elég sok üzenet is van benne haverokkal, csajokkal stb...

Soha nem csaltam/csalnám meg de nekem ez a privát szférám és nem akarom odaadni neki.

Ma hisztizett egyet, hogy biztos titkolok valamit azért nem akarom megadni. Fogtam magam és hazajöttem. Majd lehiggad.

Ti megadnátok neki?

20F

2014. febr. 25. 19:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ti tudjátok, ti ismeritek egymást. Te tudod, mennyire bízol meg benne és hogy ő miért akarhatja elkérni.
2014. febr. 25. 19:21
 2/25 anonim ***** válasza:
Ne add meg neki, az magánügy. Ilyenekben sose engedj, mert utána soha semmi nem lesz elég. Jól tetted, hogy hazamentél.
2014. febr. 25. 19:21
 3/25 anonim ***** válasza:
Nem adnám meg soha neki. Ki ő hogy csak így elkérje a jelszavadat? Állitsd le. Legalább egy kis magánéleted legyen.
2014. febr. 25. 19:22
 4/25 anonim ***** válasza:
0%

ő nem bízik benned ezért kérte el,te nem adtad meg így jogos a bizalmatlansága

ennyi

nemsokára szakítotok :D

gratula!

2014. febr. 25. 19:22
 5/25 anonim ***** válasza:
Te döntöd el, az biztos, hogy ő nem erőszakolja ki. Elég érdekes ilyenre kérni a másikat, ha valaki meg akarja adni a másiknak, majd ő felajánlja.
2014. febr. 25. 19:23
 6/25 anonim ***** válasza:
Én nem adnám meg a helyedben.. Mégis minek?
2014. febr. 25. 19:23
 7/25 anonim ***** válasza:

legyél már egy kicsit határozott!

Ne add meg neki, legyen már magánszférád .

2014. febr. 25. 19:24
 8/25 anonim ***** válasza:

Igen, jogos. Én sem adnám meg a jelszómat senkinek, a fiókom, a leveleim stb. magánterület. Aki ezt nem érti meg és ezért hisztizik - annak egészségére.

25/N

2014. febr. 25. 19:25
 9/25 anonim ***** válasza:

Mindenkinek kell maganszfera! Ezt meg kell ertenie a baratnodnek is. Nem is tudom, miert merul fel egyesekben, hogy nyomozgassanak a masik utan. Engem borzasztoan zavarna.

24N

2014. febr. 25. 19:27
 10/25 anonim ***** válasza:
had hisztizzen! legközelebb mi kellene neki, kulcs a lakáshoz esetleg hozzáférés a bankszámlához?
2014. febr. 25. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!