Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elvárná, hogy adjam meg neki a facebook jelszavamat. Jogos, hogy nem adom oda neki?
Általában csak sulis dolgokra használom de elég sok üzenet is van benne haverokkal, csajokkal stb...
Soha nem csaltam/csalnám meg de nekem ez a privát szférám és nem akarom odaadni neki.
Ma hisztizett egyet, hogy biztos titkolok valamit azért nem akarom megadni. Fogtam magam és hazajöttem. Majd lehiggad.
Ti megadnátok neki?
20F
Volt barátom is bepróbálkozott ezzel. Bár nem pont ezzel, hanem, hogy lépjek be a facebookomba és hadd nézze meg kivel levelezek és jött ezzel a geczi dumával, hogy "ha nincs titkolni valód akkor megadod"..Hát nem adtam. Majdnem szakított velem, de ha valaki ilyenért képes dobni a másikat akkor az nekem nem is kell.
22L
A jelszó olyan mint az alsónemű, nem adjuk oda másnak :)
Ha önszántadból nem akarod megadni, akkor követelni elég nagy tolakodás ám.
Nincsen apelláta, akár hogy hisztizik, ha te nem akarod, nem adod meg és kész. Amit ő kér, az kérésnek is tapintatlan, elvárásnak meg elég erős.
Megírtam most neki, hogy döntse el, hogy mit akar de az biztos, hogy nem adom meg neki.
Én se vagyok arra kíváncsi, hogy kikkel beszél/beszélt facebook-on.
Meg biztos nem tenne jót, hogy ha elolvasná, hogy milyen lányokra hajtottam mondjuk 1 éve, miket beszéltem velük, volt barátnőmmel miket beszéltem, stb...
#10 Úgy lesz ahogy írtad. Lakáskulcs, kocsikulcs, bankszámla. Minden kell nekik, a vérünket is kiszívják. A házasság ezzel jár.
Az igazi párod előtt, nincs privát szféra. Ahogy írtad is, vannak titkaid. Ezt Ő is megérezte, és inog a bizalma. Gratulálok. Eddig még csak, csak bízott benned, de te most bebizonyítottad neki, hogy nem szabad. Addig örülj, amíg egy nő hisztizik, mert addig fontos vagy neki, és szeret. Ebből jól is kijöhettél volna, de te nem is akartál, mert Ő nem fontos neked. Csakúgy otthagytad, "majd lehiggad" ???? Mi van??? A hisztiző, síró Nőt megvigasztaljuk, megnyugtatjuk, és semmiképpen sem hagyjuk magára! Te nem szereted ezt a csajt, csak magaddal foglalkozol. Önző vagy! Le akartam írni, hogy mit kellett volna tenned, de szerintem csak visszaélnél vele, ezért inkább nem írom le.
"Ti megadnátok neki?" A válaszom: Igen, a szabadságot. Azért, hogy találhasson magának egy olyan FÉRFIT aki szereti, és tiszteli, és főleg kiérdemli. Persze helyetted.
# 18
A női nem normálisabb hozzáállású és személyiségű tagjainak nevében kikérem magamnak a csodálatosan bűzlő kommentedet!
18-as látszik, hogy sose volt barátnőd.
Ebből max úgy jöhettem volna ki jól, hogy megadom neki.
Ha hisztizik, mert nem akarom megadni akkor szerinted mivel lehet megvigasztalni? Ne aggódj drágám nem adom meg de átöllek meg lefekszek veled. Na persze.
Szerintem meg az a hülye aki azt mondja, hogy mindent kitárna a párjának.
Attól még, hogy járunk valakivel nem akarjuk tudni betegesen az összes lépését. Kell valamiféle bizalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!