Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, minek szerelem? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, minek szerelem? Nem lehet egyszerűen egy élénk, monogám, életre szóló szexkapcsolat családdal, közös kerttel?

Figyelt kérdés
és tök jó hangulattal? A játékszabályokat betartjuk, mindenki boldog, és adunk a természetnek. Nem jobb így? Én ugranék egy ilyen ajánlatra.
2014. febr. 25. 12:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
közöd?
2014. febr. 25. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
ha még ez is titok anonim, akkor nagyon rugalmas nő lehetsz :)
2014. febr. 25. 23:34
 13/17 A kérdező kommentje:
hű, mekkora kritika. szétzúztad az egomat. jól odamondtad.
2014. febr. 25. 23:49
 14/17 anonim ***** válasza:

nem akartam szétzúzni

csak nem értem minek teszel fel ilyen kérdést. ezt egy társkeresőre kell kiírnod, ha itt még a korod is titok. meg mennyire hiteles egy ilyen nő, aki még csevegésre is képtelen? milyen fadarab lehet az ágyban amikor normálisan kommunikálni sem tud?

2014. febr. 26. 00:02
 15/17 A kérdező kommentje:
jaj, ne vedd úgy a szívedre...
2014. febr. 26. 18:41
 16/17 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam, hogy itt keresem, csak megkérdeztem, miért nem inkább az a módi.
2014. febr. 26. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:

nincs szívem, nem veszem :D

30 felett már lesz___romtabletta van.

látod, sok választ kaptál így. eredményes

2014. febr. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!