Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg lehet a 21 éves ismerősöm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lehet a 21 éves ismerősöm?

Figyelt kérdés

Van egy tök helyes, szexi, kondizós srác az évfolyamon.

21 éves. Nem volt még barátnője, mert Állítólag nehezen ismerkedik. Inkább fiú barátai vannak. Külsőleg, alig ismerve full heteronak néz ki, sőt homofób megnyilvánulása is volt már többször. Meleg lehet azért Szerintetek?

2014. febr. 25. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet meleg meg lehet nem-meleg is.
2014. febr. 25. 07:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Miert gondolod, hogy meleg lenne?

Es miert zavarna ha meleg lenne?

Amugy pedig mi kozod az identitasahoz?

2014. febr. 25. 07:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
FULL BÚZA!!!
2014. febr. 25. 07:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem zavarna ha az, sőt. Vannak meleg barátaim. Csak érdekel! Meg tetszik is..,
2014. febr. 25. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Miért is lenne meleg? Ne hülyéskedjünk már kérem. Azért mert még nem volt bnője? Csapj le rá és légy az első...
2014. febr. 25. 09:20
 6/6 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Tipikus ostoba mentalitás, érdekes, hogy ha egy tök szürke átlag pasiról lenne szó, nem foglalkoznál vele, meg sem fordulna benned, hogy b*zi. Mivel jó pasi és nem volt barátnője, te rögtön arra következtetsz, hogy b*zi. Gratulálok!

Én ugyanezen átmentem, az első komoly barátnőm 22 évesen volt, (addig szinte egyáltalán nem csajoztam, csak elvoltam egyedül, illetve haverokkal baromkodtunk) és mivel jó pasinak számítok ezért persze rögtön megindult a találgatás női részről, hogy mivel nem láttak nővel, biztos meleg vagyok, hát a nagy lófaszt. Egyszerűen a személyiségem nem olyan, sosem voltam nagy dumás csajozógép, viszonylag későn értem és egyáltalán nem bántam meg, hogy nem fárasztottam le magam már tizenévesen "komoly" kapcsolatokkal.

26F

2014. febr. 25. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!