Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a barátnömet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 eves srac vagyok szerencsere megvan mindenunk: nagy haz, tobb kocsi, iphone, ipad, nagy tvk, sok ruha.. fel eve vagyunk lassan egyutt a baratnommel, eddig nalunk voltunk de mult heten atmentem hozzajukmert beteg volt es hat nem ugy elbek mint mi..egy gyorsetteremben dolgozik ezert markas ruhai,pothaja,iphoneja van de hat ez csak a kulsoseg ....Egy szobaban van a 10 eves hugaval es a kocsijuk es regi. Szeretem, de a haverjaimnak is mind gazdag csajai vannak es en kicsit szegyellem ot, mit tegyek?2014. febr. 24. 19:01
21/23 anonim válasza:
Ez a lány "rákényszerül" arra hogy a suli mellett dolgozzon azért hogy megvehesse magának mindazt amit neked és a haverjaidnak a szülők biztosítanak. Láttod mekkora a különbség köztetek? Ő törekszik és megdolgozzik azért hogy ne nézzék ki azok a fajták mint Te, míg nektek a szülők nyomják a pénzt a semmiért. De ha majd anyádék csődbe mennek vagy a NAV elviszi a vagyonotokat megfogod érezzni azt hogy elzárult a pénzcsap. Én nem szégyelnék egy ilyen lányt, sokkal jobban felkészült az életre mint Te.
22/23 walk w1th mee válasza:
nyugi van mindenki,ez egy kamu..naés miaz hogy iphone ipad?
iphone 2g+ipad1?:DD:D::D
23/23 anonim válasza:
most miért bántjátok szegény gyereket?? Inkább segitsetek neki kiugrani a tizedikről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!