Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a barátnömet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 eves srac vagyok szerencsere megvan mindenunk: nagy haz, tobb kocsi, iphone, ipad, nagy tvk, sok ruha.. fel eve vagyunk lassan egyutt a baratnommel, eddig nalunk voltunk de mult heten atmentem hozzajukmert beteg volt es hat nem ugy elbek mint mi..egy gyorsetteremben dolgozik ezert markas ruhai,pothaja,iphoneja van de hat ez csak a kulsoseg ....Egy szobaban van a 10 eves hugaval es a kocsijuk es regi. Szeretem, de a haverjaimnak is mind gazdag csajai vannak es en kicsit szegyellem ot, mit tegyek?
Nem gondolod, hogy az Isten lábát fogtad meg ezzel a lánnyal???
Nem a pénzed miatt van veled! Dolgozik, hogy megvehesse magának a márkás cuccokat, így gondolom szuperül néz ki melletted.
A legtöbb csaj veled vetetné meg ezeket a cuccokat!
2014. febr. 24. 19:07
12/23 anonim válasza:
Ha a lány helyében lennék, és megtudnám, hogy így vélekedsz rólam, én még jobban szégyellném, hogy egy ilyen srácnak adtam esélyt.
2014. febr. 24. 19:10
13/23 anonim válasza:
Hát agyad nem sok van, legalább a pénzedért fognak szeretni. Egy darabig.
2014. febr. 24. 19:11
14/23 anonim válasza:
kamu
2014. febr. 24. 19:13
15/23 anonim válasza:
Tudod... szerintem Te nem érdemled meg Őt. Ennyi. Menj és keress magadnak egy elkényeztetett kis sznob fruskát, olyat aki hozzád illik, mert te is az vagy.
Fogadok, hogy a vagyonotokat nem te kerested meg.
2014. febr. 24. 19:14
16/23 anonim válasza:
Erösen kamu szagu ez a kerdes!
Ha megsem, akkor elmelkedj el azon, hogy igy 18 evesen mennyire jarultal hozza a joletetekhez?
2014. febr. 24. 19:16
17/23 anonim válasza:
Erős a kamuszag...
Egyébként az ilyeneket zárnám össze a burzsuj haverjaival egy lakatlan szigetre,ahol nincs apu,anyu fizetése,meg plazma tévé.Kíváncsi vagyok,hogyan maradnának életben az ilyen selejtek.
Kezeltesd magad mert ez nem normális! Később nagyon nagy hátrányod lehet, az ilyen életfelfogásból. Gondolkodj el egy kicsit, mit érezne a barátnőd ha megtudná hogy szégyelled! Nem hiszem, hogy ő ezt érdemli tőled.
2014. febr. 24. 20:23
20/23 anonim válasza:
Remélem, hogy az életben senki nem fog téged őszintén szeretni. Tudod mit jelent az, hogy lelki szegény? Mert erősen az vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!