Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy viszonyultok a tapasztalatlan lányokhoz?
#7 én veled egyáltalán nem értek egyet, mert aki 20 évesen is szűz, sőt, van aki 25 évesen is, még nagyon is lehet értékes, nagyon is szerethető.
Nehéz olyat lányt találni, aki nem szűz, és azért nem szűz, mert 1-2x volt fiúval.
Én ezt egy hülye felfogásnak tartom, hogy ha szűz a lány, akkor elkerülöd. Miért nem vehetnéd el TE neki a szüzességét, ha megengedi??
11es, ahogy írtam oly részletesen, az a tény, hogy még mindíg szűz, mindíg valami hiba miatt van, és az ő valamilyen hibája miatt.
Vagyis nincs értékes nagykorú szűz nő.
Persze lehetannak tűnik, aztán megismered, és kiderül, hogy nem az.
Igaz én jó emberismerő vagyok, ez könnyíti a dolgomat.
Ráadásul ha (de nem) én venném el, be kéne tanítani, mint valami segédmunkást, aki most tanul be.
Míg ha tapasztaltabb nővel van az embernek dolga, akkor az olyan mint a szakmunkás, akinek ismerős a terep, és könnyen beilleszkedik a dokogba.
Szóval ellene szól sok, mellette meg semmi.
Azt se mondhatod, hogy akkor biztos rendes csaj, mert az nem következik belőle.
Azt se hogy nem ribi, mert ki tudja hány pasival orálozott, kézimunkázott esetleg elötte.
úgy ahogy te hozzám... türelemmel :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!