Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasim tartozik, hogyan vasaljam be rajta?
Figyelt kérdés
Majd\'1 éve tartozik a volt pasim nem nagy összeg,de akkor is(7000ft)Még mikor szétmentünk többször írtam neki sms-t meg iwiw-en és igérgette h megadja csak most kusza a helyzete.De most nekem is jol jönne a nyaralásra stb.Nem akarok vele udvariaskodni,se nem találkozni vele.Arra gondoltam h postai uton v a bankszámlámra küldhetné.Vagy ez hülyeség?Mit tegyek?Írnék neki megint(már lassan féléve békénhagytam).Olyat akarok neki írni amitől elszégyelli magát de nem hat kicsinyes bosszúállásnak.Csak a pénzemet akarom.Segítene vki megfogalmazni nagyvonalakban?Elöre is köszi.2008. júl. 21. 17:54
1/8 anonim válasza:
Aki egy éve tartozik, és eddig nem adta meg, az nem is fogja. Egy év alatt még a legcsóróbb ember is összeszed ennyi pénzt és megadja.
A pasid egyszerűen csak nem érzi cikinek ezt a dolgot, ilyen a hozzáállása.
Nem sok reményt fűznék hozzá, hogy valaha is visszakapod azt a pénzt.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a levelekkel nem érsz el semmit. Menj el szépen hozzá és kérd vissza. Elég égő lesz neki akkor. Neked meg mi veszteni valód van?
3/8 anonim válasza:
Általában az,hogy az ember csak irogat,azzal semmit nem ér el.Vagy elolvassa és kitörli vagy el sem olvassa és úgy törli ki.Személyesen próbáld meg,légy határozott.
4/8 anonim válasza:
használd a costella behajtóirodát xD
5/8 anonim válasza:
"Szia.Nem azért,de nem gondolod,hogy nálad maradt valamim?SZükségem lenne rá,úgyhogy legyél kedves visszajuttatni,elég gáz,hogy emlékeztetni kell erre.na mindegy,minél előbb látni szeretném a pénzem"
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Attól tartok én is h nem fogom látni a pénzem,de azért megpróbálok pár dolgot.
2008. júl. 21. 19:31
7/8 anonim válasza:
7000 Ft nem kis pénz. Mindenképpen kérd vissza, mert neki égő.
8/8 anonim válasza:
Ha már egy éve szakitottatok, és fél éve kérted utoljára, már azt se fogja tudni miről van szó. Megértem, hogy kell neked az a pénz, de kár ennyit rohangálni utána, legfeljebb legközelebb kétszer is gondold meg kinek adsz kölcsön. De egy párkapcsolatban természetes, hogy a felek meghivják egymást egy-egy dologra, hét ezer forint még belefér szvsz. Bár ha nagyon vissza akarod kapni, szerintem a legjobb lesz, ha beszélsz egy közös barátotokkal, aki majd csakúgy mellékesen megemliti neki, hogy nagyon dühös vagy rá, amiért még mindig nem láttad viszont a pénzedet. Hátha igy észbe kap. Ha eddig a te kérésedre nem adta vissza nem is fogja, főleg mivel 7000-t nem olyan nehéz összesprólni. Kb. diákmunkával 8 óra meló. De ha mész nyaralni önköltségből, gondolom már felnőttek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!