Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretném ha segítene mindenki. Van egy lány folytatom lent?
Figyelt kérdés
Ez a lány egy aranyos cuki szeretere méltó lány és nagyon belezúgtam. Viszont én nem vagyok egy szívtipró és emiatt nem is nagyon mennek ezek a dolgok. És már rég voltam szerelmes de akkor mindig azt mondták hogy nem vagyok csúnya de nem vagyok az esetük. És nemtudom mit tegyek. Lécci segítsetek. Köszönöm.2014. febr. 23. 22:16
1/6 Noydra válasza:
Mondjuk mozdulj rá?
Először tudd meg szabad e egyáltalán :)
2/6 A kérdező kommentje:
Igen szabad.
2014. febr. 23. 22:18
3/6 Noydra válasza:
És gyakorlatilag miben kell segíteni? :D
Így nehéz lesz...
4/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy tetszek e neki vagy nem, mert ugyan nagyon kedves és aranyos velem de még ilyet nem mondott nekem és arra is tippeltem már hogy csak nem meri de nemtudom mert én mar mondtam neki hogy nagyon szép és zavarba jött de lehet hogy csak azért mert nagyon jól esett neki.
2014. febr. 23. 22:30
5/6 Noydra válasza:
Hát, próbálj beszélgetni vele minél többet.
Aztán lehet, hogy csak arra vár, hogy elhívd valahova. Kombináld össze a kettőt :)
Ha nem vagy bátor, bacchatod. Aki mer, az nyer...tudod.
6/6 A kérdező kommentje:
Okés :))
2014. febr. 23. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!