Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sírhat egy férfi? Minden nő akit ismerek lenézi azokat! Csak a nőknek szabad kimutatni ezt az érzelmüket?
Általában mindenki azt mondja, hogy a nők a gyengébbik nem. De az biztos, h az érzelmesebb. Mi használjuk a jobb agyféltekünket, kreatívabbak vagyunk, jobban bele éljük magunkat egy-egy helyzetbe érzelmileg. Nincs bajom azzal, ha egy férfi/fiú sír, ha van rá oka. Csak azt nem értem, hogyha én kibírok sírás nélkül bizonyos helyzeteket, akkor az elméletben racionális férfi nem, miért nem? Vagy ha van bennem annyi tartás, h nem sírok idegenek/mások előtt, akkor ők/ti, miért nem?
Ja és még egy dolog, amit nem értek: miért kell ezt megkérdezni? Legyen benned annyi tartás, önérzet, önbecsülés, hogy eldöntsd sírj vagy ne... És ennyit az erősebbik nemről...
De ez csak az én véleményem, és én azt mondom döntsd el magad és na hallgass az unatkozó, gyakorin lógó nőkre/lányokra, akik egy érzelmes pasira vágynak!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!