Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem sírhat egy férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sírhat egy férfi? Minden nő akit ismerek lenézi azokat! Csak a nőknek szabad kimutatni ezt az érzelmüket?

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 12:19
1 2 3
 21/22 Arnold901005 ***** válasza:
Nem tudom, de elég nagy baromság. Nem mondom, hogy hangosan kell bömbölni, az nőknél is taszító, de azért ha jó oka van rá valakinek - nemtől függetlenül! - akkor szerintem nincs vele baj. Ennek ellenére én szégyellem :D Szóval nem sűrűn, sőt, soha nem láthatnak sírni az ismerőseim, családtagok. Csendes magányomban lerendezem, ha gondom van, ez nem tartozik másra. Főleg, hogy én úgy érzem, hogy ha sírnék más előtt, akkor olyan lenne, mintha meztelenre kellett volna vetkőznöm. :D Nem tudom, miért. Na mindegy, elkanyarodtam. A lényeg, hogy amíg okkal sír valaki és szolídan - legalábbis míg mások előtt van - addig lehet férfi, vagy nő, nem gáz.
2014. febr. 26. 00:11
 22/22 anonim válasza:

Általában mindenki azt mondja, hogy a nők a gyengébbik nem. De az biztos, h az érzelmesebb. Mi használjuk a jobb agyféltekünket, kreatívabbak vagyunk, jobban bele éljük magunkat egy-egy helyzetbe érzelmileg. Nincs bajom azzal, ha egy férfi/fiú sír, ha van rá oka. Csak azt nem értem, hogyha én kibírok sírás nélkül bizonyos helyzeteket, akkor az elméletben racionális férfi nem, miért nem? Vagy ha van bennem annyi tartás, h nem sírok idegenek/mások előtt, akkor ők/ti, miért nem?

Ja és még egy dolog, amit nem értek: miért kell ezt megkérdezni? Legyen benned annyi tartás, önérzet, önbecsülés, hogy eldöntsd sírj vagy ne... És ennyit az erősebbik nemről...

De ez csak az én véleményem, és én azt mondom döntsd el magad és na hallgass az unatkozó, gyakorin lógó nőkre/lányokra, akik egy érzelmes pasira vágynak!

15/L

2014. márc. 2. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!