Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem sírhat egy férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sírhat egy férfi? Minden nő akit ismerek lenézi azokat! Csak a nőknek szabad kimutatni ezt az érzelmüket?

Figyelt kérdés

2014. febr. 23. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Nekem egy ismerősöm (természetesen nőnemű) azt mondta egyszer, hogy cuki, ha egy fiú sír. Szóval vannak akik szerint egyáltalán nem gáz.

Én mondjuk nem szoktam sírni, maximum nagy ritkán benedvesedik a szemem.

2014. febr. 23. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Azért mondják, mert ez a társadalmi beidegződés.

Az már más dolog, hogy abszolút nem áll stabil lábakon ez a dolog. Egy férfi lehet sokkal érzelmesebb, romantikusabb, így mélyebb értelmiségű, önismeretű mint egy szívtelen szajha, aki csak játszadozik az emberek érzelmeivel mit sem tudva az életről, a felszínen élve. Ez származhat neveltetésből, kisebbségi komplexusból, meg lehetne sorolni, de végtére is: tudat(ta)lanság.

Ha egy férfi sír, kinevetik. Nagy bolondság. Szerintem sokkal erősebb egy férfi, aki felvállalja a könnyeit, mint azok a nyomoroncok, akik kinevetik. Ők megfelelni akarnak másoknak, egy képpel azonosulnak, folyton rágódnak azon, hogy mások mit gondolhatnak és eszerint élik az életüket. Aki annak ellenére tudja, hogy a társadalmi normák szerint egy férfi nem sírhat, mert gyengének titulálják, felvállalja az érzelmeit - ezerszer tudatosabb, nem érdekli, hogy mit mondanak mások, saját és egyéni, nem pedig megírt; kőbe vésett idióta szabályok mentén él. Magyarán ő sokkal erősebb, sokkal erősebb hit és akarat él benne, mint bármelyik robotban. Aki szerint ha gyenge a férfi ha sír: ássa el magát jó mélyre, mert nem vonható közötte semmilyenféle párhuzam pszchiológiai szinten se, egyszerűen elhitt egy érv nélküli mondatot, amin soha nem gondolkozott el.

2014. febr. 23. 12:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12. respect
2014. febr. 23. 12:39
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

ne foglalkozz az ilyenekkel, ha nem sirnál soha, akkor azt mondanák hogy a férfiak is sirhatnak meg minden, amint elsirod magad a képedbe röhögnek

de lehet hogy az a bajuk, hogy minden miatt sirsz, és túl érzékeny vagy, ilyenkor szokták mondani ezt a nők

2014. febr. 23. 12:44
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

Nem a sírással van a baj!! Sírhat, de nem mindegy hogy miért - illetve ha olyan dologért, amit a nő nem lát szívesen, akkor hogy kinek! :P

Kimutathatod az érzéseid, de genetika, hogy az erős férfiak vonzzanak, akik majd mindig megvédenek, nem törnek meg, lehet rájuk számítani, erősek kívül, belül. Szerintem ez logikus... Még egyszer mondom, sírhatsz. Csak az ok és a miként nem mindegy.

2014. febr. 23. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
Emós vagy?
2014. febr. 23. 12:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne szégyen sírni? Én nőként eléggé nehezen mutatom ki az érzelmeimet, és szerintem az kifejezetten előnyös, ha valaki meg tudja őket élni férfiként, sőt, úgy gondolom, hogy az az igazán erős egyéniség, aki ki meri mutatni az érzelmeit a társadalmi konvenciók ellenére is. Mindenesetre erősebb, mint én. Szóval soha nem néztem le emiatt senkit.
2014. febr. 23. 12:58
 18/22 anonim ***** válasza:
65%

A sírás a gyengeség jele? Nem. Az érzéketlenség, vagy esetekben a durvaság a gyengeség jele. Amikor valaki nem meri kimutatni az érzelmeit, és így palástolja.

Akiket te ismersz, azok nem nők, hanem álszent érzéketlen nőnemű lények.

2014. febr. 23. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:

12:46-os válaszolónak van igaza.

Az nem mindegy, hogy milyen módon, és mi miatt sír egy férfi.

Szerintem egyetlen normális nőt sem taszít, ha jelentős érzelmeket és eseményeket így él meg egy férfi. De ha nyafogásról, tehetetlenkedésről, bömbölésről van szó, az más tészta.

23/N

2014. febr. 23. 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát amikor a bankba elmondták ezentúl mennyi lesz a törlesztő,én bizony elpityeredtem,ott a nagy nyilvánosság előtt.Sz@r volt.Nem férfias.Az viszont már elég férfias lenne amit tennék a felelősökkel.
2014. febr. 23. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!