Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a barátnőmmel, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőmmel, ez normális?

Figyelt kérdés
Nos, 18F vagyok, a barátnőm 17 éves.. már régóta együtt vagyunk és most jutottunk el arra a szintre hogy lefeküdtünk.. Neki ez volt az első alkalom, fájt neki egy kicsit de nem volt olyan vészes azt mondta.. viszont vérzett neki, nem azt mondom hogy 1 csöpp, attól több!! Azt mondta hogy a menstruációja is elég sok.. akkor ez normális lehet???? Illetve, fog még neki vérezni/fájni következő alkalomnál?
2014. febr. 23. 00:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem fog az első ilyen csak de nem minden szűznél van olyan hogy vérzik mer lehet hogy neki gyengébb és hamarabb átszakad és nem fáj annyira és nem vérzik annyira!

már hallotam olyat hogy ömlött belőle a vér!

csak az 1-sőnél van ez aztán már jobb lesz ugy is a lány vaginája ha állandó partnere van hozzá igazodik! még 1-2 alkalommal még furcsa lessz egy kicsit de aztán már nem!

2014. febr. 23. 09:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Én kb. az első 3 alkalommal véreztem, utána már nem. Teljesen normális.
2014. febr. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!