Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti összejönnétek egy 100 kilós lánnyal?

Figyelt kérdés
és egy 100 kilós lányhoz illik egy pl 60-65-70 kilós fiú?
2014. febr. 21. 23:59
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
41%

13: Tényleg! Ha valakinek ilyen barátnője van, otthon megoldhatja a gyúrást:

1. Megkéri a csajt, hogy kezdjen el rúdtáncolni.

2. Az egyik keresztmetszeti tengelye körül 90°-kal elforgatja a rudat.

3. Fekvenyomó padon elkezdi kinyomni.

19: Á-L-T-A-L-Á-N-O-S-Í-T-Á-S

Nézz szét, csomószor vékony pasi is telt lánnyal jár.

2014. febr. 22. 12:05
 22/45 anonim ***** válasza:
Egy kis súlyfelesleg nekem tetszik a csajokon, nem kell, hogy botsáskák legyenek, de a 100 kiló az már bőven a beteges kategória. Biztos van olyan férfi, akinek ez is bejön, de sajnálom, engem egyáltalán nem vonz.
2014. febr. 22. 12:07
 23/45 anonim ***** válasza:

21! Az ezen az oldalon tapasztaltakról írtam. Igen, az utcán valóban látok ilyeneket, de az erre az oldalra írogatók körében valami elképesztő életszemlélet született, nagyon lehangoló elolvasni a kommenteket ebben a kategóriában.

És a sok kis tinilányka meg ezeket a véleményeket veszik készpénznek, felteszik a képeiket ide, ha tök vékony, akkor is megkapja hogy fogyhatnál még egy kicsit, és csodálkozunk hogy a fogyókúra rovatban meg elképesztő kérdések születnek vízkúráról meg társairól.

2014. febr. 22. 12:33
 24/45 A kérdező kommentje:

sajnos vannak problémái mint mindenkinek.

de egyébként nem látszik rajta ez súly, szerencséjére jól eloszlik rajta.

2014. febr. 22. 12:37
 25/45 anonim ***** válasza:
23: Tényleg nem érdemes a társadalmat illetően messzemenő következtetéseket levonni az itteni véleményekből, de én nem azt vettem észre, amit írtál. A vékony lányokhoz inkább olyan kommentek jönnek, hogy hízzon egy kicsit.
2014. febr. 22. 12:47
 26/45 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 87 %-os

Egy alapból 15 centivel magasabb,nehezebb csontozatú,iumosabb pasi nem csoda hogy nehezebb..

Én egyetértek azzal hogy a vékony nőket reklámozzák.

Nemcsak a külcsín miatt nem vonzó a fekesleges hanem igénytelen és egészségtelen.Ha fiatalon nem sportolsz elsorvadnak az izmaid és megterhelődik a gerinced..

Szegény tinilánykák,borzasztó elvárás hogy sportoljanak valamit és ne tömjék magukat vacak kajával.

2014. febr. 22. 13:50
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
*Nem vonzó a felesleg
2014. febr. 22. 13:51
 28/45 anonim ***** válasza:
Nehezen tudom elhinni, hogy 100 kg nem látszik meg valakin. Hacsak nem 2 méteres legalább.
2014. febr. 22. 14:54
 29/45 anonim ***** válasza:
68%

nehéz csontú???

egy nagyon nagydarab férfi csontváza 13-14 kiló.

egy kistestű női csontváz 10-11 kiló,egy nagytestű női csontváz 12-13 kiló.

ennyit a csontozat szerepéről a súlyban.

nincsen mentség.

2014. febr. 22. 16:50
 30/45 anonim ***** válasza:
21: az a helyzet hogy egy 130 kilós 190 centis hapsi kicsit más arányokkal rendelkezik mint egy 100 kilós 160 centis nő/lány.
2014. febr. 22. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!