Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok lány ELVÁRJA hogy te fizess neki dolgokat, és a TE pénzedből vásároljon MAGÁNAK holmikat? Milyen alapon is?
A haverjaim dumáltak valami kinek milyen stílusú lányok tetszenek témáról, nem is figyeltem rájuk, smst írtam, meg gondolkoztam, de az megmaradt bennem, hogy "Ja, de azok a lányok sokba kerülnek ám! Azoknak tudod hogy te fizetsz mindent, azok a lányok drágák ám!"
... őőő Nem értem. Nem figyeltem a beszélgetésre, de annyi rémlik, hogy itt valami barátnő dumáról volt szó, nem "k...a" témáról.
Szóval milyen lányok várják el azt, hogy TE fizess nekik dolgokat? Milyen jogon várják el azt, hogy azért, mert a barátnőd te pénzeld őket? A te pénzeden vásároljanak maguknak?
Érdekelne! Ezek biztos, hogy a "barátnő" kategóriába tartoznak ezek a lányok?
Kedves utolsó pár tahó-macsó válaszoló, remélem kellemes és kielégítő nektek a tudat, hogy az adott nő 99%-ban csak azért szexel veletek, mert anyagilag függ tőletek. Gratulálok!
Egy általatok emancipuncinak titulált nő, aki nem pénzért/ajándékért, hanem független érzelmek és vágyak miatt szexel
Én konkréten még azt sem engedem egy pasinak, hogy ha meghív kajálni, akkor ő fizessen, azt nem szeretik, ha egy nő fizet, így ha akarja ha nem, én nem hagyom, h a pasi fizessen, marad a köztes megoldás, felezzük a fizetnivalót.
Sajnos ezen sokan megsértődnek, de ha a srác fizetne, vagy venne nekem valamit, akkor azt érezném, h lekötelezett és tartozom neki. Szóval én a másik véglet vagyok azt hiszem, az ismerkedések elején nem hagyom h csak a pasi fizessen, de később már belefér ha meg akar lepni, vagy valami, de én magamtól semem mondtam még egy pasinak sem, hogy XY dolgot vegyen már meg nekem
a harmadik válaszolóval teljesen egyetértek
az előző voltam
23/N
11-es: mitől tahó-macsó az, aki realistán gondolkozik, nem a fellegekben jár, nem dől be a politikának?
a nőm meg nyilván nem azér szexel velem mert kifizetem a kajáját meg a műkörmösét. ha megkíván szexelünk, de nincs olyan h fáradt, fáj a feje mert egész nap a melóhelyen robotolt és este még pluszba a házimunkával szenvedett. ahol mindkét fél ugyannyait dolgozik, azoknak nagyon kevés idő jut egymásra, főleg, ha egész nap azon lovagolnak, h az egyik fél "egyenlőbb" a másiknál (merthogy a feminista emanci .puncik általában így gondolják.)
azért mondjuk, h nem fogadhatjuk el, mert akkor oda a kötetlenség, hogy vagy lesz valami vagy nem
ha elfogadjuk, hogy valaki meghív az ok, de ha elfogadjuk, hogy fizessen helyettünk, akkor már nem kötetlen a beszélgetés, a "kapcsolat", hanem egyfajta kényszert érzünk, hogy tartozunk valamivel érte
de ha ezt nem tudjátok pasik megérteni, akkor sajnálom
igazából a fele-fele fizetés a legjobb szerintem, főleg az ismerkedős szakaszban
én még sose vártam el senkitől egy kifizetett vacsoráért cserébe semmit. azt csak a hihetetlen surmó gyökerek csinálják/hiszik.
a feleség az egy teljesen más tészta, mert ahogy valaki nagyon találóan írta az a legdrágább luxusk.
"remélem kellemes és kielégítő nektek a tudat, hogy az adott nő 99%-ban csak azért szexel veletek, mert anyagilag függ tőletek"
miert, ugyanez megforditva: remelem kielegito a tudat, hogy az adott ferfi 99%-ban csak azert tart el, mert szexualisan fugg toletek
Én is kellemetlenül érzem magam,ha a pasi fizetni akar már első alkalmakkor,olyan mintha tartoznék neki. Ha már összejöttünk és meghív párszor az teljesen normális és aranyos is,de nem kell túlzásba esni.Nem tudom a férfinak miért lenne kötelessége eltartani a nőt egészen a végletekig?Előző emancip*ncizó ostoba tróger.Gratulálok, hogy egy olyan nőt akarsz, aki rajtad élősködik majd,valószínűleg buta is,csak annyi érdeme van ,hogy jól néz ki, bár szerintem egy póthajas,műkörmös szolis nő undorító és közelebb van a droidhoz, mint az emberhez.Jobb helyeken a nőknek nem is lehet műkörmük a munkájukból adódóan,plusz eléggé nehéz úgy főzni,mosni,takarítani vagy ha már munkahelye nincs, de te eltartod még ezzel sem tartozik?Hányok azoktól a nőktől,akik a középkorban ragadtak és egyetlen céljuk egy gazdag pasival való házasság. Én nem szorulok rá, hogy bárki is eltartson, sőt én kifejezetten szellemi munkát akarok végezni, nem egy eltartott kis buta liba akarok lenni. Előbb halnék meg. Nem gazdag férjet akarok, hanem gazdag feleség akarok lenni.
Egyébként meg ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha sosem lesz értékes csajod. [link] Érdemest elolvasnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!