Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele úgy hogy ne bántsam meg?
Szóval,már majd egy éve kapcsolatban vagyok,és egyszerűen,elegem van a kapcsolatból.Nem konkrétan ebből a kapcsolatból,hanem a kapcsolatokból általánosban.Megint egyedülálló szeretnék lenni.Hogy tudnám megmondani neki,hogy nem vele van a baj,hanem csak nem akarok semmi kötöttséget már,úgy hogy legkevésbé sértődjön meg?
18/F
Hello,
Tökéletesen megértelek. akár magamat olvasnám, csak én egy kicsit idősebb vagyok. És hát bevallom, hogy az alatt a 2 év alatt amióta kapcsolatom van, kb semmit nem értem el az életben, korábbi önmagamnak csak az árnyéka vagyok, meghíztam 15 kilót, nincs időm gyúrni, nem tudok egy könyvet kiolvasni ha kedvem tartja, és sokszor még aludni se tudok jól a barátnőm mellett. Sőt, attól félek, hogy a karrierem is rámehet, ha kialvatlan vagyok és még a tudásom is elavul.
Viszont a barátnőm meg szeret, és nem akarom megbántani. Szóval ugyanebben a helyzetben vagyok. Hajnalokat nem alszok amiatt, hogy mi a fenét csináljak ezzel a helyzettel, hogyan legyen több szabadságom és időm.
Előző vagyok
Esetleg el lehetne érni valahogy, hogy a csaj "kiszeressen" belőled mielőtt szakítás lesz? Ha már nem szeret akkor nem fog fájni neki annyira..... talán, bár nem értek az emberekhez, csak egy ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!