Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakitsak vele úgy hogy ne bántsam meg?
van egy fiú járok vele. Jól elvagyunk meg minden csak van egy másik fiú is akivel ma eggyüt voltam csak barátságból de ő járni akar velem és észre vettem hogy ha vele vagyok sokkal jobban érzem vele magam mint akivel járok.
és azzal akivel járok most szakitani akarok csak nem tudom hogy mondjam el neki mert nem akarom megbántani.
Függetlenül attól, hogy nem szép dolog: mondd meg neki, hogy nem érzed úgy, hogy tudnád vele folytatni. Számodra nincsnek már a kapcsolatban érzelmek, és nem tudod elképzelni vele a továbbiakban. Muszáj őszintének lenned (annyira azért ne, hogy elmondod neki a másik fiút)! Ha ez megvolt, akkor ne gyere össze a másikkal egyből, hanem várjatok 2 hetet, és úgy talán nem bántod meg a mostanit...
De ez tényleg nem szép dolog :S
Hát hogyha tényleg úgy érzed, akkor csináld, de nem gondolod, hogy kicsit elhamarkodottan döntesz? Mármint...még csak egy napot voltál a másik sráccal, nem?
Amúgy: mond meg az igazat, az a legtisztább. Lehet mindenféle sablonszöveget nyomatni, hogy "hááát, nem volt az igazi" meg mittomén, de hülyeség, és felesleges. A szakítás tisztán, és őszintén a legértelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!