Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen erőszakosnak lenni?
Figyelt kérdés
Tegnap haverokkal nagyban Battlefield 4-eztünk és nagy móka volt, még bugos egy kicsit a játék,de már egész oke.
Szóval kiszaladtam csinálni magamnak egy szendvicset és mire visszaértem eltűnt a billentyűzetem és ekkor jelent meg a szobámban a bnőm és bedobta a padlómra az összetört a billentyűzetemet.
Még a meccset is buktuk:/
2014. febr. 20. 11:36
1/9 anonim válasza:
Ott dobnám ki a csajt helyben... Az én cuccaimat senki ne rongálja meg... Ha problémája van szólni kéne nem parasztkodni. 24/F
2/9 anonim válasza:
nálam itt érne véget a kapcsolat. azonnal küldeném el!
5/9 anonim válasza:
gondolom te az a fajta vagy akinek hiába rakják a kaját az asztalra, csak sokára megy enni mert most játszik. meg utána is játszik, és azután is :) a barátnő meg meg már tiszta ideg, hogy nem foglalkozol vele, csak a játék megy állandóan. persze a törés-zúzás nem megoldás erre, de azért meg lehet érteni őt is. Vegyél neki egy laptop-ot aztán beáll ő is a csapatba. Fedezni vagy védekezni jó lesz. vagy találj neki valami olyan játékot ami tetszik neki.
6/9 anonim válasza:
League of Legends :D az összes jó gamer nő lolozik
7/9 anonim válasza:
Meg mondanám ,h akkor most thakarodhat a médai M.-ba
BF4 match bukása meg lelki sérülés így inkább uninstall és takarodnék vissza W.o.W elé
8/9 anonim válasza:
ja tényleg ez a megoldás neki is játszania kell!!
9/9 anonim válasza:
van nod es jatszas gerincre kell vagni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!