Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolok erről?

Figyelt kérdés
Van párom, elég régóta, a kapcsolatunk jó, szeretjük egymást, mindent megtudunk beszélni, együtt lakunk, mindig támogatjuk egymást, egy szóval minden megvan ami boldoggá tesz, kivéve egy dolgot(!) a szex, az az utóbbi időben ellaposodott, már nincs olyan rendszerességgel, ő nem kívánja, gyorsan történik, fáradt, viszont most megismertem valakit, aki nagyon felcsigázott, és elkezdtem vele kicsit elmélyültebben beszélgetni a szexről, ami olyan reakciót váltott ki belőlem, mint egy kezdődö kapcsolat elején a vágy...amióta vele beszélgetek erről, a páromhoz is másképp állok, szeretnék vele lefeküdni, mert vágyom arra hogy ágyba bújhassak vele, de a páromat nem szeretném elhagyni, mert szeretem, és úgy érzem tudom ez csúnya, de ha ezt megtenném a mi szexuális életünk is feléledne, viszont már most irtó bűntudatot érzek, hogy ezen jár az agyam, szerintetek elítélendő ez, vagy ti megértenétek, fogalmam sincs mit tehetnék, egy légyottért nem akarom elveszíteni a párom, annyit nem ér az egész...de hajt a vágy.
2014. febr. 19. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha elotte teszed meg, mielott beszelnel a paroddal, hogy gondok vannak, akkor elitelendo. Ha beszeltel vele, de semmi reakcio, valtozas, akkor szakitsatok es utana mehet a szex a masikkal.
2014. febr. 19. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy a kérdező nő.
2014. febr. 19. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:

ha esetleg beszélnél erről a pároddal és nem lenne semmi reakciója,és Te lefeküdnél az új jelölttel,és csak annyi lenne Vele,Te vissza kérődzködnél a jelenlegi párodhoz,hogy bocsáss meg,én csak téged szeretlek?

Ha erre igen a válaszod akkor ne feküdj le az újjal!

2014. febr. 19. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen beszéltem vele, és mindig azt mondja próbál változtatni,de nem megy, na meg egy szexet nem fogok ráerőltetni az vagy jön vagy nem, de szokott jönni, csak nem annyiszor és olyan amilyenre én vágyom, pedig egy kis törődést szeretnék. És nem akarom elhagyni a párom, azért mert most ép nem a legjobb a nemi életünk, nem hagyok el valakit, akivel már oly sok mindenen keresztül mentünk, imádjuk egymást, csak fel szeretném dobni, és annyi ismerősöm mesélik, hogy ők is megtették kizárólagosan egyszer, titokban, és most boldogabbak mint valaha a kapcsolatukban, részemről a szex partner iránt semmi érzelem nincs csak a testi vágy, és utána meg sem tenném többször.
2014. febr. 19. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Megtettek egyszer titokban...

Kepzelem, milyen tartasa van az ismeroseidnek. Egyenesseg fail....

2014. febr. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!