Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Túl sokat gondolok bele?

Figyelt kérdés
szóval, van egy osztálytársam. 9.esek vagyunk. most imserkedtünk meg. egyből jóba lettünk. mindenből ugyanazokat szeretjük, még az agyunk is egyre jár. tényleg nagyon passzol a dolog. így hát barátok lettünk. én mostmár többet érzek mint barátság...de ő ezt nem tudja. fogalmam nincs mit érezhet...kedves, meg minden bár a barátságból kifolyólag szokott szívatni. amíg a suliban vagyunk addig minden percünket együtt töltjük, ráadásul egymás mellé is ültettek minket mivel megkértük az ofőt. iskolán kívül sokszor felmegyek hozzá. én nem tudom h az ilyen fiú-lány barátságokban meddig mehet el a fiú és meddig a lány. sokszor érünk egymáshoz, ő bökdös meg ilyenek. meg piszkál mint egy kisgyerek. szoktunk néha ölelkezni, puszi is van néha (de nem találkozáskor...). ő meg olyat csinált múlkor mikor fennt voltam nála h felelsz vagy merszezni akart. belementem. olyanokat kérdezett h szűz vok e még meg ilyen témájú dolgok...aztán meg h le merem e venni a pólóm...ok ez még játékból meg is volt. de utána meg h lemerem e venni a melltartóm is...na mondom azt már nem. mindennel megpróbált rávenni. mondta h bármit megtesz, meg minden. meg h az egyik csajával is így jött össze. aztán végülis nem tettem meg. ráadásul a sors fintora h utána még a liftbe is beszorultunk...ekkor is mondta h most már igazán levehetném...de nem. most meg összevesztünk egy közös jóbaráttal. csúnyán be is oltott engem az illető és délután visszahívott és mondta h ne aggódjak, kakáljam le hisz ő itt van nekem...szerintetek én képzelek bele ebbe a dologba túl sokat?
2011. ápr. 11. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Figyelj ide, fiatal vagy, vagy össze jön vagy nem, mit veszíthetsz???

Amíg meg nem jöttök össze addig lesznek majd szép álmaid!

Ha pedig összejöttök akkor még szebb álmaid lesznek!

Ha nem jöttök össze borzalmas álmaid lesznek!

2011. ápr. 11. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy túl sokat gondolsz bele. Összejönne veled, ha engednéd neki.
2011. ápr. 11. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:

lehet,szerintem van rá esély,h többet érez. az is lehet,h csak testi vonzalmat erez irantad-nem lehet tudni. bár ahogy leirtad,valoszinubb,h szeret teged. szerintem probald csabitgatni avgy ilyesmi,de ne te mondd el,h többet akarsz. huzd őt addig amig ra nem veszi magát,h ő lépjen tovabb. ha pedig ugy veszed eszre,h nem mer vagy valami,akkor mar neked kell lepned. mer 9.esek vagytok,lassan elballagtok,és bánhatod majd,ha elszalasztottad a lehetőséget://

én ugy vagyok,h van egy fiubaratom,persze nem ilyen jo mint neked,csak mi mindketten adjuk a kemenyet,h varjuk ,h majd a masik csinal vmit..hat eleg szar helyzetbe vagyok,mert,h en nem fogok lepni,az biztos:D

2011. ápr. 11. 20:33
 4/6 Dr. Who válasza:
26%
el se olvastam a kérdést, de amíg nemtudod 2 mondatban megfogalmazni amit mondani akarsz, akkor igen, túlbonyolítod
2011. ápr. 11. 23:46
 5/6 anonim válasza:
ahogy leírtad a pólós dolgokat lehet hogy veled őt csak a szex érdekelné.... de végülis igaza van az első válaszolónak ha megpróbálod abból nem lehet baj... de ha ő mégsem így érez lehet hogy oda az egész barátságotok...jól gondold meg!
2011. ápr. 14. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nézd, ha jól számolom 15 lehetsz. Legyen barátod, beszélgessetek. Tanítsátok meg egymást, hogy milyen jó egy érintés vagy egy simogatás. Még ne a ruha levétellel foglalkozzatok. Később, ha már megtanultátok a tapintás örömét, és, ha már közelebb álltok a 20-hoz, mint a 10-hez, akkor se te vedd le a ruhádat. Ha a srác akarja, vetkőzzön nyugodtan, legalább jól megnézheted, hogy mire számíthatsz. Azután, ha már megszoktad a látványt, több alkalom után fokozatosan finomíthatjátok a tapintásokat. Ha a srácnak ehhez nincs türelme, akkor ne veled próbálkozzon. Ha jót akartok ebédelni, meg kell tanulni főzni. Ha tűzre dobod az ételt, akkor oda fog égni. A szerelem is ilyen, lassú tűzön sül át rendesen. Ha jól akarjátok csinálni, akkor szépen lépésről, lépésre tegyétek.
2011. ápr. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!