Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Túl sokat gondolok bele?
Figyelj ide, fiatal vagy, vagy össze jön vagy nem, mit veszíthetsz???
Amíg meg nem jöttök össze addig lesznek majd szép álmaid!
Ha pedig összejöttök akkor még szebb álmaid lesznek!
Ha nem jöttök össze borzalmas álmaid lesznek!
lehet,szerintem van rá esély,h többet érez. az is lehet,h csak testi vonzalmat erez irantad-nem lehet tudni. bár ahogy leirtad,valoszinubb,h szeret teged. szerintem probald csabitgatni avgy ilyesmi,de ne te mondd el,h többet akarsz. huzd őt addig amig ra nem veszi magát,h ő lépjen tovabb. ha pedig ugy veszed eszre,h nem mer vagy valami,akkor mar neked kell lepned. mer 9.esek vagytok,lassan elballagtok,és bánhatod majd,ha elszalasztottad a lehetőséget://
én ugy vagyok,h van egy fiubaratom,persze nem ilyen jo mint neked,csak mi mindketten adjuk a kemenyet,h varjuk ,h majd a masik csinal vmit..hat eleg szar helyzetbe vagyok,mert,h en nem fogok lepni,az biztos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!